Rémisztő videó készült a bedrogozott tévésztárról

Barton
Vágólapra másolva!
Mischa Barton szerint valaki kábítószert tett az italába, ezért viselkedett szörnyen múlt héten, mielőtt egy klinikára vitték.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, A narancsvidék című, itthon is népszerű sorozat színésznőjét a napokban kórházba kellett vinni, ugyanis szomszédai szerint aggasztóan viselkedett.

Most kikerült egy videó is az esetről, ezen a megviselt sztár egy fehér ingben lóg egy kerítésen, káromkodik, sír, zokog, rázkódik, Istenhez fohászkodik, néha kiabál, mintha az ördög szállta volna meg, vagy csak durván részeg lenne. A videó végén (itt meg tudja nézni) még le is esik a kerítésről.

Forrás: TMZ

A 31 éves sztárt a People faggatta, a lapnak azt mondta, hogy szerdán a születésnapját ünnepelte, és akkor valaki drogot keverhetett az italába, attól lett ilyen szétesett.

2009-ben volt már idegösszeomlása – akkor kényszergyógykezelés keretében ápolták egy pszichiátrián. "Hatalmas nyomás alatt álltam" – mondta egy későbbi interjúban az incidensről. Bartonnak az édesanyjával való nehéz viszonya sem újdonság: 2015-ben például kapzsinak nevezte, és beperelte csalás miatt, amiért állítása szerint a menedzserének adja ki magát.

Tavaly azonban úgy tűnt, a színésznő rendbe jött, hiszen nemcsak a Dancing with the Starsban szerepelt, de több vörös szőnyeges megjelenése is volt, és rendesen viselkedett.