Megmutatta újszülött gyermekét az egykori Spice Girl

Geri Halliwell, Brit Awards 2016
Vágólapra másolva!
Geri Halliwell, a Spice Girls nevű, egykor népszerű lánybanda Ginger Spice-a múlt októberben jelentette be az Instagramon, hogy másodszor is anya lesz. A kisfiú január végén született, és végre kikerült róla egy fotó a képmegosztó oldalra.
Vágólapra másolva!

– írta a 44 éves sztár a fénykép mellé, amelyen ő maga tartja karjaiban a kicsit, és mellettük az apa, Christian Horner, a Red Bull Forma-1-es csapatfőnöke is szerepel: ő éppen puszit nyom a gyönyörű csöppség fejére.

Monty is two weeks old today

Geri Horner (@therealgerihalliwell) által közzétett fénykép,

Halliwell 2015 májusában ment hozzá Hornerhez, és Monty az első közös gyermekük. A kisfiú teljes neve egyébként igen előkelő: Montague George Hector Hornernek nevezik.

Montague George Hector Horner arrived this morning, a beautiful little brother for Bluebell and Olivia #amazing-day #grateful #monty

Geri Horner (@therealgerihalliwell) által közzétett fénykép,

Az énekesnő már két hete is megosztott egy fotót a babáról, ám azon még csak a lábacskáját lehetett látni – teljes pompájában csak most csodálhattuk meg.

Time for some birthday cake! Thank you for all your lovely messages x

Geri Horner (@therealgerihalliwell) által közzétett fénykép,

Habár a kis Monty a híres pár első közös gyermeke, két féltestvére is van, hiszen, mind Halliwellnek, mind Hornernek van már egy-egy lánya a korábbi kapcsolatából: Bluebell Madonna Halliwell már tízéves, Olivia Horner pedig három múlt.