Schobert Norbi: Nagyon, nagyon mélyponton vagyok

Schobert Norbi Update Karácsony Ez Zsír! Így ne hízz el az ünnepek alatt! Schobert Norbi tanácsai
Vágólapra másolva!
A vegyjel fogalmába belezavarodott Schobert Norbi tegnap reggel a Mokkában próbálta védeni igazát, aztán újra közösségi oldalán posztolt a cukor témában.
Vágólapra másolva!

Kommentelők százai estek neki Schobert Norbinak, miután egy bejegyzésében azt próbálta bizonyítani, hogy a cukor és a kokain közt szinte nincs is különbség. Kedd reggel a Mokkában magyarázkodott,

még Demcsák Zsuzsa is rászólt, hogy "ne rontsa tovább a helyzetét".

A műsorvezető aztán a közösségi oldalán üzent: "Soha egyetlen interjúalanyomat nem alázom meg! Schobert Norbertet is szeretem, sőt! Azért fogalmaz keményen, mert üzeneteket akar átvinni sok embernek. Senki ne ítéljen el senkit, csak a szándékot lássa! Én pedig csak kérdezek."

Schobert Norbi mélyponton érzi magát Forrás: Zsigmond László/Life.hu

Schobert aztán a Facebookon posztolt újra, közel másfél milliós követőtáborának azt írta: "Nagyon, nagyon mélyponton vagyok. Honfitársaim, értelmiségiek, újságírók az objektivitás legkisebb feltárása nélkül leköptek, megaláztak akkor, amikor teljes szívvel beleálltam abba, ami bajt hoz rám, és mégis értük teszem." A bejegyzéshez egy videót is mellékelt a cukor káros hatásairól, tovább bizonyítaná, hogy neki van igaza.