Kiderült, miért randizik Jennifer Lopez fiatalabb férfiakkal

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez egy január végi eseményen
Vágólapra másolva!
Továbbra sem lehet biztosra tudni, hogy J.Lo együtt van-e a Drake nevű rapperrel, hiszen hivatalosan egyikük sem erősítette meg az értesülést. Az azonban kiderült, miért bukik mostanában a 47 éves sztár a nála jóval fiatalabb pasikra.
Vágólapra másolva!

Lopez a W magazin márciusi számában beszélt a dologról.

miközben a nők ekkor még hihetetlenül bizonytalanok magukban" – mondta a sztár.

és a pasik lesznek bizonytalanok, a nők pedig egyre jobban érzik magukat a bőrükben, méghozzá oly módon, ami kifejezetten megszépíti őket" – tette hozzá.

Jennifer Lopez egy január végi eseményen Forrás: John Sciulli / Getty Images North America / AFP

Ma viszont úgy vagyok vele, hogy „na ez vagyok én, mit szólsz?" Nem öntelt vagy fennhéjázó módon, egyszerűen csak elkezdtem értékelni magam valahogy úgy, ahogy régebben sosem tettem. És ez nem a tökéletességről szól, hiszen még a sebhelyeimet is megszerettem" – magyarázta tovább a színész-énekesnő.

J.Lo válása után (hivatalos 2014 nyarán vált el ikergyermekei apjától, Marc Anthonytól) több fiatal férfival is viszonyba keveredett: a legnevezetesebb ezek közül

a 29 éves táncossal, Casper Smarttal való „se vele, se nélküle" kapcsolata,

amelynek tavaly nyáron szakadt vége (de állítólag akkor sem örökre, hiszen nemrégiben megint együtt látták őket).

Lopezt legutóbb a Drake nevű rapperrel hozták össze a pletykalapok – nem minden alap nélkül, hiszen decemberben ők maguk osztottak meg egy intim, ölelkezős fotót az Instagramon, sőt előtte állítólag egy romantikus vacsorát is elköltöttek egymás társaságában. Akár igaz, hogy együtt vannak, akár nem,

Drake-nek megvan minden esélye, hiszen még csak nemrégiben töltötte be a harmincat.