Pimasz úr a Kanári-szigetekre cuccolt

Papp Gergő
Vágólapra másolva!
Papp Gergő is készített magának egy hivatalos oldalt a Facebookon, a Pimasz úr ott alszik házigazdája épp a Kanári-szigeteken pihen családjával.
Vágólapra másolva!

"Mindennapi örömeimet és bosszúságaimat dokumentálom. Meg persze a nem mindennapi élethelyzeteket, jövés-menést a nagy világban, gyere velem!" - írta frissen indított oldalára. Az RTLII műsorvezetője néhány nap alatt is számos posztot tett már közzé, videókat és fotókat is készít családjáról.

Forrás: Papp Gergő Pimaszúr / Facebook

Párjával, Juhász Judittal közösen készítik a Pimasz úr átcuccol részeit, a széria 50 rész után megy kisebb pihenőre - mint ahogy a család is, épp a Kanári-szigetekről töltenek fel magukról képeket.

Forrás: Papp Gergő Pimaszúr / Facebook

"Szóval az Afrika északi részével egy magasságban talalható Kanári szigetek legszelesebbikén: Fuerteventurán kirándulunk családilag. A hely neve sem véletlenül Erős szél - Fuerteventura, elsősorban a szörfösök és egyéb szeles vízi sportok szerelmeseinek mini paradicsoma. Szerintem a Kanári - szigetek, mint helyszín kissé tévesen sokakban azonnal valami egészen egzotikus és már-már bicskanyitogatóan brutális luxust rejt, de kérem ettől most tekintsetek el. Egyrészt mert viszonylag megfizethető és nem oly távoli, másrészt az idő is inkább tavaszi mint sem trópusi, sőt, átlag 20-25 fok. Szóval cseppet sem a fényűzés és a felvágás, sokkal inkább a családi együttlét és a kellemes idő vezérelt most ide minket" - írta az indulás előtt.