Kiakadt az internet népe Katy Perry beszólásán

59th GRAMMY Awards, Grammy 2017, Katy Perry
Katy Perry a Grammy-gálán
Vágólapra másolva!
Elhamarkodott kijelentésre ragadtatta magát a Grammy-gála vörös szőnyegén az énekesnő, akinek így egyszerre sikerült beszólnia Britney Spearsnek és a mentális betegségekkel küzdőknek. A Twitteren természetesen azonnal felhördült mindenki.
Vágólapra másolva!

A vasárnapi gálára vonulva a sztárral Ryan Seacrest készített rövid interjút, amelyben Perry elárulta, hogy nemrégiben azért vonult vissza egy időre a reflektorfénytől és a zenéléstől, hogy törődjön a mentális egészségével.

Katy Perry a Grammy-gálán Forrás: Mark Ralston / AFP

A nagy őszinteségtől azonban talán az énekesnő maga is megijedt, ezért egy poénnal akarta elvenni az élét, és azt találta mondani, hogy „de senki ne aggódjon,

Ezzel a kijelentéssel Perry arra az esetre célzott, amikor Britney Spears 2007-ben egy nagyon zűrös időszakában (akkor véglegesítették Kevin Federline-tól való válását) idegileg kissé összeomlott, és

egy tarzanai fodrászszalonban saját maga borotválta kopaszra a fejét

(ez pár nappal a hírhedt esernyős incidens előtt történt, amikor a sztár egy esernyővel támadt egy paparazzo kocsijára).

Perry nem túl kedves megjegyzésére sokan felkapták a fejüket, és a Twitteren fejezték ki nemtetszésüket. „Vicces, hogy pont Katy Perry szól be valaki mentális állapotára.

– írta az egyik bíráló, miközben más a női összefogást és a feminizmust kérte számon a sztáron.

Szóba került az is, hogy az énekesnőnek nem kéne leszólnia valakit, aki már húsz éve van a pályán, és ezzel simán lepipálja Perry teljesítményét. A szóban forgó tweetbe magát a szerencsétlen megjegyzést is beleapplikálták, teljes egészében pedig a lenti videóban nézhetjük meg.