Sci-fiben folytatja a Breaking Bad sztárja

Bryan Cranston a 88. Oscar-gálát követő Vanity Fair-bulin
Bryan Cranston a 88. Oscar-gálát követő Vanity Fair-bulin
Vágólapra másolva!
Bryan Cranston és Philip K. Dick rajongói egyaránt örülhetnek, tíz epizód már biztosan jön a hozzájuk köthető sci-fi antológiából.
Vágólapra másolva!

Az Amazon egyből tíz epizódot rendelt meg a Philip K. Dick's Electric Dreams című antológiából, amelynek egyik producere és szereplője a Breaking Bad (Totál szívás) egykori főhőse, Bryan Cranston.

Az egyes részek a neves sci-fi szerző, Philip K. Dick novelláin alapulnak, minden történetet más író jegyez, és mások lesznek a szereplők is, így Cranston is csak az egyik epizódban fog megjelenni, producerként viszont végig közreműködik.

Bryan Cranston a 88. Oscar-gálát követő Vanity Fair-bulin Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

A megvalósításban segít többek között Ronald D. Moore és Michael Dinner, előbbinek például a Star Trek: Az új nemzedék-et, a Battlestar Galactica-t és az Outlander-t köszönhetjük, utóbbi a Maffiadoktor-on és A törvény emberé-n dolgozott korábban.

Philip K. Dick munkásságát egyébként valószínűleg azok is ismerik, akik még nem hallották a nevét, hiszen olyan filmek, sorozatok készültek az írásai nyomán, mint a Szárnyas fejvadász, a Különvélemény, a Sorsügynökség vagy éppen a The Man in the High Castle, amely szintén az Amazonon fut.