Várkonyi Andrea már az első randin felment Bochkor lakásába

Várkonyi Andrea, Bochkor Gábor pohár bemondó műsorvezető házaspár sétálás sétál kézenfogva glasses announcer presenter married couple walking walk hand in hand
Credit: smagpictures.com
Vágólapra másolva!
Várkonyi Andrea bevallotta, nem szokott az első randin felmenni a férfi lakására, ám Bochkor Gáborral kivételt tett. Ennek viszont megvolt az oka: nem akartak nyilvános helyen együtt mutatkozni.
Vágólapra másolva!

A műsorvezető a Micsoda nők!-ben mesélt az első randijáról Bochkor Gáborral. "Aggódtam, mikor először megbeszéltük, hogy találkozunk. Bennem volt, hogy mit vegyek fel, hogy legyek csinos, mert tudtam, hogy voltak már barátnői, voltak tök jó női, a szintet kéne hozni."

Forrás: smagpictures.com/Schumy Csaba

"Bennem volt az is, hogy hiába nagydumás ő is, meg én is, de ettől függetlenül mi van, ha egyszerűen egymással ez nem indul be. Nem vagyok ilyen lakásba felmenős meg lakásban találkozós, nagyon ódzkodtam is ettől az első találkozásunkkor, de igazából muszáj volt. Mindketten ismertek voltunk, és azonnal ugrott volna a sajtó arra, ha mi valahova beülünk. Nagyon sokáig húztam az első találkozást, mert arra rájöttünk, hogy az a megoldás, hogy el kell mennem a lakására, de nem akartam, mert engem nem úgy neveltek. Izgultam" – mesélte.