A Playboynak pózolt a Harry Potter sztárja

Scarlettt Byrne, Cooper Hefner
Byrne és Hefner 2014-ben
Vágólapra másolva!
Az utolsó három Harry Potter-film Pansy Parkinsonjaként megismert, majd a pályáját az Éghasadás és a Vámpírnaplók című sorozatokban folytató Scarlett Byrne-vel térnek vissza az elmúlt egy évben visszafogottabbá váló magazin azon hagyományához, hogy teljesen meztelen nőket szerepeltessenek.
Vágólapra másolva!

A képeim mellett egy rövid esszét is írtam A feminista titokzatosság címmel. Nagy köszönet a Playboynak, a kreatív csapatnak és Cooper Hefnernek ezért a különleges lehetőségért" – írta Bryne egy őt ábrázoló félmeztelen fotó mellé, amit Instagram-oldalán osztott meg.

A kép mellett a sztár „a meztelenség normális" hashtaget is feltüntette. Cooper Hefner pedig, akit a posztban említett, nem más, mint a Playboy-alapító, Hugh Hefner legkisebb, 25 éves fia, a magazin kreatív csapatának a vezetője, aki egyúttal 2015 augusztusa óta Byrne vőlegénye is.

Byrne és Hefner 2014-ben Forrás: Jason Kempin / Getty Images North America / AFP

Az Instagram-fotón és -poszton kívül a színésznőből lett playmate egy közleményben is kiállt a meztelenség mellett. „Én leszek az első, aki elismeri, hogy a meztelenség abban a formában, ahogy a magazinban ábrázolták, elavulttá vált, de nagy hiba volt teljesen eltörölni.

Sosem a meztelenség volt a probléma, mert a meztelenség nem probléma.

Ma azonban visszaszerezzük az identitásunkat, és újra megmutatjuk, kik vagyunk" – írta Byrne.