Kórházba került Drew Barrymore

London: Stars attend European premiere of Miss You Already Newzulu Citizenside Richard GOLDSCHMIDT Drew Barrymore Miss You Already london FILM Leicester SQUARE comedy drama movie SQUARE FORMAT
Drew Barrymore
Vágólapra másolva!
A színésznő Santa Clarita Diet című sorozata – amelynek főhőseként a sztár afféle zombiként emberhúst eszik – nagy siker volt, annak ellenére, hogy meglehetősen véres és gusztustalan. Most kiderült, hogy a sikernek bizony ára volt, és a képernyőn látható vér nem mindig művér volt.
Vágólapra másolva!

A Netflixen látható szériáról a színésznő, kollégája (és sorozatbeli férje), Timothy Olyphant és a Santa Clarita Diet ötletgazdája, Victor Fresco beszélt a napokban újságírók előtt. Barrymore elmondta, hogy karakterének több akciójelenetet is elő kellett adnia, amelyek többször egy-egy kaszkadőrmutatvánnyal értek fel (rá kellett ugrania például emberekre, és különböző módokon megtámadni őket).

A színésznő eleinte ragaszkodott hozzá, hogy saját maga hajtsa végre ezeket a kunsztokat. Ennek jegyében már a próbafelvételen bizonyítani akart – ami majdnem katasztrófához vezetett. „A próbafelvételen ráugrottam egy fickó hátára, ami miatt

számolt be róla a sztár. – Már rajta voltam, de aztán hátraestem" – tette hozzá.

Drew Barrymore a Santa Clarita Dietben Forrás: Netflix

Victor Fresco elmondása szerint az egész olyan volt, mintha lassított felvételen látták volna, ahogy Barrymore sózsákként a statiszta hátára vetődik, de mivel a férfi túl széles volt, nem tudott megkapaszkodni benne, ezért a földre pottyant. Timothy Olyphant ugyan megpróbálta elkapni (Fresco leírása szerint úgy ugrott oda, mint egy gepárd, hogy megfogja kollégáját), de a mentőakció nem sikerült, így a színésznő végül a kórházban kötött ki.

Elmentem a sürgősségire, és két napra bent tartottak a kórházban. Onnan kezdve inkább köszöntem, de nem én csináltam a kaszkadőrmutatványokat. A vége felé ugyan fellelkesültem, hogy már jól vagyok, hadd dobjam be magam megint, de szerencsére leállítottak.

Szóval azt hiszem, nem vállalom többé az akciójeleneteket. Annak idején a Charlie angyalai-ban minden kaszkadőrmutatványt mi magunk csináltunk, ami hatalmas élmény volt, de úgy tűnik, ez a fejezet már lezárult az életemben" – szögezte le a sztár.