Nem él együtt Szabó Zsófi és a férje

Szabó Zsófi és párja
Vágólapra másolva!
A házasok már várják, hogy teljesen együtt éljenek, de erre egyelőre nincs lehetőség.
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófi és férje ősszel házasodtak össze, de azóta sem élnek együtt, Zsoltit Nyíregyházához, a műsorvezetőt Budapesthez köti a munkája.

"Vágyunk rá, hogy ezt a kétlaki életet fel tudjuk számolni, és reméljük, hogy idén ez sikerül is. Egyikünk sem akarja feladni az életét, én szeretnék még sokáig az RTL Klubnál dolgozni, Zsoltinak pedig Nyíregyházán van a vállalkozása, ott élnek a lovai. Igazából a lovak kötnek minket Nyíregyházához. Ez egy életforma, ami teljes embert igényel, és pénzkeresési lehetőség is. Budapesten tartani lovakat drága, viszont ez mind megvan ott, Nyíregyházán" – mondta Szabó Zsófi a Borsnak.

Szabó Zsófi és párja Forrás: RTL Klub

"A szerelmemért, a férjemért bármire képes vagyok, de a közös terveink között az szerepel, és jelenleg ezen is dolgozunk, hogy a fővárosban rendezzük be az életünket. Nem szeretném feladni a karrierem, és ezt Zsolti sem kérné. Tudatos szülők akarunk lenni, előbb szeretnénk berendezni egy fix családi fészket. A jelenlegi életvitelünkbe nem beleilleszthető az, hogy gyereket vállaljunk. Az elsődleges most az, hogy házunk legyen, utána jöhet a baba" – tette hozzá.