Sztárgyerekek, akik szégyent hoztak a szüleikre

Weston Cage
Weston Cage 2014-ben
Vágólapra másolva!
Nehéz lehet egy híres szülő mellett felnőni, hiszen az élet a reflektorfényben és a paparazzók kamerájának kereszttüzében egyáltalán nem könnyű – ráadásul a sztárok gyerekei mindezt nem maguk választották. A nyomás néha akkora, hogy csak kisebb-nagyobb kihágásokkal tudják feldolgozni a frusztrációt. 
Vágólapra másolva!

Montana Fishburne

Minden lányos apa egyik legvadabb rémálma, hogy a lánya esetleg pornózni kezd. Mindezt a Mátrix-filmek Morpheusa, Laurence Fishburne valóban átélte. Lánya, Montana ugyanis 2010-ben, 19 éves korában

úgy próbált meg saját jogon is némi hírnévre szert tenni, hogy szerepelt egy pornófilmben.

Később a celebgyerek maga is megbánta az elhamarkodott lépést, mivel sem a beígért összeget, sem a vágyott hírnevet nem kapta meg a felnőttfilmnek köszönhetően.

Nem leszel híres, nem leszel filmsztár. Rossz esetben úgy végzed, hogy elszaródik az életed" – nyilatkozta a Fox Newsnak.

Montana és Laurence Fishburne 2006-ban, amikor még tartották a kapcsolatot Forrás: Nancy Ostertag / Getty Images North America / AFP

A csalódott apa pedig a hírek szerint annak idején megpróbálta megakadályozni, hogy a 18-as karikás videó a boltokba kerüljön: ügyvédjén keresztül egymillió dollárt ajánlott fel a filmet gyártó Vivid Entertainmentnek az összes kópiáért – de nem járt sikerrel. Montana pedig azzal tetézte ballépései sorát, hogy egy rendőrségi ügybe is belekeveredett, amikor állítólag megverte a barátja exét. Ezek után – legyen bármekkora kegyetlenség – talán nem meglepő, hogy a lány elmondása szerint Fishburne megszakított vele minden kapcsolatot.

Weston Cage

Nem épp a normális életre való garancia, ha valaki Nicolas Cage gyerekeként nő fel, de a sztár fia a jelek szerint mindent elkövet, hogy lepipálja híres apja excentrikusságát. Azzal valószínűleg még nem is akasztotta ki Cage-et, hogy

az Eyes of Noctum nevű black metal együttes énekese lett,

később azonban más ügyei is voltak.

2011-ben például letartóztatták, és pszichiátriai kivizsgálásra küldték, mert összeverekedett a személyi edzőjével egy étteremben. A konfliktus oka az volt, hogy Weston nem rendelhetett azt, amit szeretett volna, és az eldurvult vita egy pontján állítólag még egy pörgőrúgással is megpróbálkozott.

Weston Cage 2014-ben Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP

Később a problémás sztárgyerek azzal került a lapok címoldalára, hogy megverte akkori feleségét, Nikki Williams énekesnőt – akivel 2012-ben nem túl meglepő módon el is váltak. Weston pedig egy percig sem titkolja, kit hibáztat a zűrjeiért. „Az embereknek az a prekoncepciójuk, hogy nekem milyen kiváltságos életem lehetett,

Azóta ezek az élmények jelentik a hajtóerőt a számomra, hogy a zenélés közben megszabaduljak a szívemben uralkodó bosszútól" – nyilatkozta a Noisey zenei csatornának.

Sean Stewart

A celebgyerekek körében nem olyan szokatlan a vég nélküli partizás, de Rod Stewart énekes fia elég gyakran lő túl a célon mulatozás közben. Történt egyszer, hogy egy udvariatlan férfi leköpte az autója szélvédőjét, mire a részeg

Sean előbb többször megütötte, majd állítólag eszméletlenre rugdosta.

Tettéért három hónapig tartó börtönt kapott, mégsem ez volt az utolsó alkalom, hogy szégyent hozott a családjára.

A büszke Sean 2003-ban legújabb tetoválását mutogatja Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

2007-ben, mindössze egy héttel apja esküvője előtt Seant ismét testi sértés miatt tartóztatták le:

ekkor törmeléket, téglát és egy postaládát (!) dobott egy privát rendezvény vendégeire,

amiért nem engedték be a partira. Kijelenthetjük, hogy ez a sztárcsemete aztán igazán szeret bulizni, Rod Stewart lagziján azonban a folyamatban lévő ügy miatt mégsem vehetett részt – a valóság helyett azzal mentette ki magát, hogy „bárcsak elmehetnék, de dolgoznom kell".

Az énekes ennek ellenére állítólag nagyon türelmes Seannal, és zűrjeikor azzal menti ki, hogy ő

mindig is az a fajta gyerek volt, aki nem tudott nyugton ülni, és figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarban szenved,

amire gyógyszert is szed. Nem tudni, a gyógyszerek miatt-e, de Sean Stewart azóta megpróbálja kalandok nélkül folytatni az életét.

A folytatásért lapozzon!