Saját rekordját döntötte meg az Instagram királynője

Selena Gomez
Vágólapra másolva!
100 milliót is meghaladó követőjével eddig is Selena Gomez számított az Instagram királynőjének, most pedig újabb mérföldkövet ért el a képmegosztó oldalon. Az egykori gyereksztár mindezt természetesen egy Instagram-fotóval köszönte meg.
Vágólapra másolva!

„Köszönöm nektek a 110-et. Ígérem, ezután is igyekszem rendszeresen frissíteni ezt a platformomat, és mindig az igazat fogom rajta mondani.

Nagyon hálás vagyok" – írta a 24 éves színész-énekesnő a fotó mellé, amelyen egyik koncertjén látható, a színpadon állva, százezernyi rajongója előtt.

110 millió követőjével a sztár olyan más hírességeket előzött meg,

mint Taylor Swift (97,8 millió), Beyoncé (95,2 millió) vagy maga Kim Kardashian (92,8 millió), aki talán a legtöbb gondot fordítja a celebritások közül közösségi médiás reprezentációjára.

Már maga a fotó is, amivel Gomez megköszönte a 110 millió követőt, 2,9 millió lájknál és több mint 40 ezer kommentnél jár. Habár a legtöbb lájkot kivívó Instagram-kép címét nem az egykori gyereksztár, hanem Beyoncé tartja (várandósfényképét eddig közel 10,6 millióan kedvelték), a fenti számok tükrében nem valószínű, hogy a legtöbb Instagram-követővel rendelkező sztár címét a közeljövőben bárki is elbitorolhatná tőle.

Selena Gomez nemrégiben nehéz időszakon ment át, és mind a reflektorfénytől, mind a közösségi médiától visszavonult, hogy

egy rehabilitációs intézetben kezeltesse depresszióját, szorongását és pánikrohamait.

Közösségi médiás felületei közül legelőször az Instagramra tért vissza, ahol még így is viszonylag rendszeresen adott hírt magáról – a Twitteren például egy hatalmas kihagyás után, múlt nyár óta csak a napokban posztolt először.