Az idei év a meztelenségé a sztárok életében

Vágólapra másolva!
A hírességek a vörös szőnyegen ugyan szeretnek kiöltözni, de Instagram-oldalukon inkább vetkőzni szoktak. Még alig telt el két hónap az évből, és máris számos sztár borzolta a kedélyeket (persze jó értelemben) meztelen fotóval. Lássuk a legjobbakat!
Vágólapra másolva!

Aki látta, biztosan nem felejtette el, milyen emlékezetes módon köszöntötte a Glee – Sztárok leszünk! színésznője, Lea Michele az újévet.

– állította a sztár, aki egy fehér kereveten pózolt anyaszült meztelenül, a háttérben sok lombos fával, fenekén pedig azon a bizonyos kényes részen egy utólag ráapplikált levélkével.

Loving you so far 2017.

Lea Michele (@leamichele) által megosztott bejegyzés,

Jenna Dewan Tatumről eközben nem más, mint saját, meglehetősen indiszkrét férje posztolt pucér fotót.

– írta Channing Tatum a művészi, fekete-fehér fotó mellé, amelyen Mrs. Tatumöt láthatjuk ágyban, párnák közt, egy szál semmiben, közvetlenül az egyik Golden Globe-partira való indulás előtt. Mivel a kép még mindig elérhető, azt gyanítjuk, a tökéletes alakú színésznőt (korábbi modellt és táncost) nem zavarta a férfi merész húzása.

Nap time = The Best Time

Channing Tatum (@channingtatum) által megosztott bejegyzés,

Ashley Graham plus size modell igazán jól érezhette magát a Seychelle-szigeteki Four Seasons Resort szállodában (amin egyáltalán nem vagyunk meglepve).

Különösen a kültéri zuhanyzó tetszett neki,

és az élményt úgy köszönte meg, hogy kirakott magáról egy zuhanyzós fotót, betaggelve rajta a hotelt is.

Bella Thorne színésznő nemrégiben egy vadulós képet rakott ki magáról, és viccesen azt állította, hogy a "throwback thursday" (nosztalgiázós csütörtök) keretében keresett elő egy régebbi fotót – de azt is hozzátette, hogy az igazán jól sikerült felvétel a minap készült.

I love when you smile baby #vintage #grain #tbt to the other day;)

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés,

A folytatásért lapozzon!