Demi Moore a lányával szerepel egy sorozatban

SAINT LAURENT At The Palladium - Arrivals GettyImageRank3 ENTERTAINMENT FASHION Celebrities
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 10: Actress Demi Moore attends the Saint Laurent show at The Hollywood Palladium on February 10, 2016 in Los Angeles, California. Kevork Djansezian/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Demi Moore és lánya, Rumer Willis az Empire-ben kapott szerepet, előbbit körülbelül 35 éve nem láttuk hosszabban a képernyőn.
Vágólapra másolva!

Demi Moore egy nővért játszik majd az Empire-ben, már a jelenlegi, harmadik évad végén megjelenik, a már megrendelt negyedik szezonban pedig még többet fog szerepelni.

A harmadik etapban Bruce Willistől született lánya, Rumer Willis is szerepet kapott, ő egy tehetséges, de a kitartást nélkülöző énekesnőt fog játszani.

Demi Moore Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevork Djansezian

Moore még a karrierje elején, 1982-1983-ban szerepelt a General Hospital-ban, azóta nem láthattuk hosszabban a tévében, csak egy-egy vendégszerep erejéig jelent meg olyan szériákban, mint A simlis és a szende, a Mesék a kriptából vagy a Will és Grace.

Willis a 90210-ben játszott tíz epizódban, emellett feltűnt például a Hazug csajok társaságá-ban és a Hawaii Five-0-ban.