Hol láthatóak a Trónok harca halottjai, kiírt arcai?

Trónok harca, Iwan Rheon
Vágólapra másolva!
A szadista őrült, Ramsay Bolton megformálója, Iwan Rheon hamarosan a Marvel mozgóképes univerzumát tovább bővítő Inhumans című ABC-sorozat egyik főszerepét fogja alakítani. Utánajártunk annak is, mit terveznek a jövőben egykori kollégái, azaz a népszerű fantasysorozat többi sztárja. Vajon maradnak a tévénél?
Vágólapra másolva!

A klasszikus, 1965-ös Marvel-képregényen alapuló sztoriban idén ősszel láthatjuk a sztárt, aki

ezúttal is egy intelligens, magával ragadó és látszólag elbűvölő figurát hoz majd,

Maximus the Madet, aki eleinte csak vágyakozik arra, hogy szuperképességei legyenek, később azonban, amikor már rendelkezik ilyesmivel, úgy érzi, a természetfeletti adottságokkal bíró Inhumanek a felsőbbrendű faj, és ennek jegyében bármelyik embert kész feláldozni.

Iwan Rheon Ramsay Boltonként a Trónok harcában Forrás: HBO

A közelgő széria egyes karakterei már feltűntek A S.H.I.E.L.D. ügynökei múlt évadában, az Inhumans azonban nem ennek a sorozatnak a spin-offja lesz, hanem egy új sztorit indít az útjára, amely

az emberfeletti képességekkel rendelkező, saját biztonságukért és túlélésükért küzdő elzárt csoport,

az Inhumans vezetőjének, Black Boltnak és családjának történetére koncentrál. A Rheon által alakítandó figura az említett Black Bolt öccse.

„Iwan képessége, hogy

elengedhetetlen lesz a számunkra Maximus életre keltésében" – méltatta a színészt Jeph Loeb, a szériát gyártó Marvel Television vezetője, egyúttal az Inhumans executive producere.

A folytatásért lapozzon!