Leia a limuzinban - Carrie Fisher lánya közös fotókat osztott meg

Billie Lourd és Carrie Fisher
Billie Lourd és Carrie Fisher
Vágólapra másolva!
Billie Lourd színésznő, a Scream Queens: Gyilkos történet sztárja múlt december végén egy nap különbséggel veszítette el édesanyját, a Leia hercegnőként ismert Carrie Fishert és nagymamáját, Debbie Reynoldsot, akit az Ének az esőben című musicalben láthattunk. A még mindig tartó gyász jeleként Lourd most újabb családi képet rakott ki Instagram-oldalára.
Vágólapra másolva!

A fekete-fehér fényképen a fiatal színésznőt még kislányként láthatjuk, ahogy édesanyja ölében ülve egy limuzinból tekintget kifelé. Mivel Lourd igazi művészcsaládban nőtt fel, ez valószínűleg egy meglehetősen hétköznapi jelenet lehetett.

Természetesen nem ez az első fotó, amit Fisher halála óta lánya megosztott róla. Ezelőtt egy színes képen – amely szintén egy autóban készült – a gyerek Lourd egy nyuszijelmezben szerepelt, miközben édesanyja boldogan mosolygott a kamerába.

A kettős haláleset után először kirakott fényképen pedig anyán és lányán kívül a nagymama, Debbie Reynolds is rajta van. Lourd ezzel a fotóval köszönte meg mindazt a támogatást, amit a gyász időszakában kapott.

A lány mellett a leginkább persze szerelme, Taylor Lautner áll ki, akivel a Scream Queens: Gyilkos történet forgatásán melegedtek össze. Az Instagramon most megosztott anya-lánya fotó előtt közvetlenül például Lourd egy vele készült közös képet rakott ki, amelyen jól látható, milyen szépek és boldogok együtt.