Folytatódik a Halálos fegyver

Halálos fegyver sorozatváltozat
Vágólapra másolva!
A Mel Gibson és Danny Glover főszereplésével készült sikerfilmek sorozatverziójának még véget sem ért az első évada, de a Fox máris berendelte belőle a második szezont is. Nem csoda, hiszen a rendőrös akciószériát nagyon nézik.
Vágólapra másolva!

A kisképernyőn Damon Wayans és Clayne Crawford főszereplésével játszott sorozatnak átlagosan 6,63 millió nézője van, de a csatorna tájékoztatása szerint a digitális platformokat is beleszámítva

egy-egy epizódra összesen vagy 11 millióan kíváncsiak.

Forrás: Fox

A Halálos fegyver minden héten egy nagyszerű hullámvasútmenetre visz, ugyanakkor megmarad megejtően emberinek és mélyen őszintének, és ez nemcsak annak a kémiának köszönhető, ami Damon Wayans és Clayne Crawford, hanem ami az egész stáb között működik.

A második évadot az egész csapat (produkciós partnerünket, a Warner Bros.-t és a producereket is beleértve) kiérdemelte a munkájával" – áradozott David Madden, a Fox Broadcasting szórakoztató részlegének elnöke.

A sorozat producerei közt egyébként olyan neveket találunk, mint a Veronica Marson is dolgozó Jennifer Gwartz, a nagyjátékfilmjes rendezései (Charlie angyalai-mozik) mellett A narancsvidék révén is ismert McG vagy Dan Lin (A Lego-kaland). A Halálos fegyverről készült kritikánkat itt olvashatja.