Bikiniben gázolt a jeges vízbe a műsorvezető

London: British LGBT Awards held at Landmark Hotel Newzulu Citizenside See LI British LGBT Awards 2015 London United Kingdom LESBIAN gay transexual bisexual Lorraine Kelly SQUARE FORMAT
UNITED KINGDOM, London: Lorraine Kelly attends the British LGBT Awards 2015 at the Landmark Hotel in London on April 24, 2015. The British LGBT Awards showcase individuals and organisations who have demonstrated an outstanding commitment to the LGBT community. - CITIZENSIDE/SEE LI
Vágólapra másolva!
A brit Lorraine Kelly rendhagyó módon ünnepelte az ezüstlakodalmát, az Antarktisz körüli jeges vizekben úszkált egy szál bikiniben.
Vágólapra másolva!

Lorraine Kelly a saját reggeli életmódműsorába, az ITV-n futó Lorraine-be küldött egy meredek videót arról, hogy férjével miként ünnepelték a 25. házassági évfordulójukat.

Mutatjuk is rögtön, a műsorvezető az Antarktisz körüli vizekbe, a jeges Déli-óceánba gázolt bele egy szál bikiniben, csak a fejét védte egy szőrmesapkával:

A videóhoz nem fűzött különösebb magyarázatot, csak annyit mondott, hogy először jár ennél a víznél, muszáj volt belemennie.

Kelly 1993 óta visz reggeli magazinműsorokat a brit televízióban, a jelenlegi Lorraine 2010-ben követte a GMTV with Lorraine-t.