Eva Longoria ma is élvezi, hogy hatalma van a férfiak felett

Eva Longoria, Született feleségek
Eva Longoria a sorozatban
Vágólapra másolva!
Tudta, hogy Eva Longoria étteremben és fejvadászként is dolgozott, mielőtt képernyőre került? És hogy sokáig meg volt győződve arról, hogy adoptálták, mert teljesen másképp néz ki, mint a testvérei? Február 28-án itthon is elindult új sorozata, a Született szobalányok, ennek kapcsán mutatjuk be kicsit közelebbről a Született feleségek egykori Gabyját.
Vágólapra másolva!

Keddenként a TV2-n megy a Született feleségek alkotójának, Marc Cherrynek az új sorozata, a Született szobalányok, amelyben az egykori Gabrielle Solis, Eva Longoria is megjelenik, bár inkább executive produceri minőségben segíti a produkciót.

A színésznő mostanában a képernyős jelenlét helyett amúgy is inkább abba fektet több energiát, hogy produkciós cégét, az UnbeliEVAble Entertainmentet erősítse, a Született szobalányok mellett az ő projektje volt például a 2015-ben indult Telenovela – igaz, abban pont ő játszotta a főszerepet is. Előtte a Mother Up! című rajzfilmsorozatot vitte, producerként benne volt a John Wick-ben is.

A Telenovela promóképén Forrás: NBC

Tavaly elkészítette az Ours is a Future című dokumentumfilmet, amely a latin-amerikaiak lehetséges politikai szerepvállalásáról szól, miközben rendezéssel is próbálkozik, szintén kisebbségi problémákról mesélt egy másik dokumentumfilmben, a Latinos Living the American Dream-ben.

Messziről érkezett a sztárvilágba

Maga Longoria egyébként tipikus példája azon latin-amerikai nőknek, akiknek összejött az amerikai álom: bár vezetékneve spanyol nemeseket idéz, a középiskolás évei alatt még a Wendy'sben dolgozott, hogy ezzel is segítse népes családját – miközben végig

azt gondolta, hogy adoptálták, miután testvérei közül csak ő örökölt erős mexikói géneket,

mindhárom nővérének világos bőre és jóval világosabb haja van.

Később kineziológiából szerzett diplomát a texasi egyetemen, közben viszont már megnyerte a Miss Corpus Christi USA szépségkirálynői címet, vagyis nem volt már olyan messze a modell-, illetve színészkarriertől, a The Pussycat Dolls táncosa is volt egy darabig.

Eva Longoria tavaly júliusban Forrás: Neilson Barnard / Getty Images North America / AFP

Egy Los Angeles-i tehetségkutatón hamar felfigyelt rá egy ügynök, Longoriának viszont még így is négy évig fejvadászként kellett dolgoznia, miközben meghallgatásokra járt.

Szappanoperában ismerte meg a közönség

A pályát végül 2000-ben kezdte, a Beverly Hills 90210 egyik epizódjában kapott egy nyúlfarknyi szerepet, egy stewardesst játszott. Ezt követte egy hasonló kaliberű munka a General Hospital-ban, aztán már jött a Nyughatatlan fiatalok című szappanopera, amelyben közel százötven epizódban játszott 2001 és 2003 között.

A Nyughatatlan fiatalok idején Forrás: CBS

Sorozatok közül ezután még a Dragnet – Gyilkossági akták-ban láthattuk hosszabban, annak végeztével, 2004-ben már indult is a Született feleségek – onnantól kezdve pedig nem volt megállás a világhír felé.

Gabrielle Solis szerepét egyébként érdekes módon kapta meg, erről így mesélt annak idején: „Ahogy elolvastam a forgatókönyvet, egyből tudtam, hogy valami különlegessel van dolgom. A sorozat alkotója megkérdezte, hogy mit gondolok az írás egészéről, mire én mondtam neki, hogy

Felnevetett és közölte, hogy megkaptam a munkát, szerinte, ahogy válaszoltam, az tiszta Gaby volt.”

Jelenleg a harmadik férjét fogyasztja

A Született feleségek világszerte óriási siker lett, Longoria egy évvel később már egymillió fontért lett a L'Oréal arca. Később több más cég reklámkampányában részt vett – többek között Magnum jégkrémet nyalogatva is emlékezhetünk rá –, szakácskönyvet jelentetett meg, rengeteg alapítványt támogat.

A Született feleségekben Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12

Többször volt már házas, 2002 és 2004 között Tyler Christopher felesége volt, 2007-től 2011-ig pedig a kosarassztár Tony Parkeré. Utána több férfi oldalán megfordult, végül tavaly hozzáment Jose Antonio Bastonhoz, aki a legnagyobb latin-amerikai médiacég, a Televisa elnöke.

A férfimagazinok által a legszexisebb nők listájára rendre beválasztott Longoria nemegyszer mesélt már arról, hogy imád nő lenni, főleg azt a hatást élvezi, amit a férfiakra gyakorol – korábban viszont beszámolt arról is, hogy csak tinédzserként kezdett kinyílni, rengeteget kellett dolgoznia azért, hogy megszerettesse magát az emberekkel.