Két Agymenők-szereplő sorsa még mindig bizonytalan

Agymenők
Agymenők (szeptember 24.)
Vágólapra másolva!
A stúdió a főszereplőkön kívül a Sheldon barátnőjét játszó Mayim Bialikkal és a Howard párját alakító Melissa Rauchhal is szerződést akar hosszabbítani, de ehhez valamilyen szinten fel kéne zárkóztatni gázsijukat a részenként egymillió dollárt kereső sztárokéhoz, ami sajnos nehézségekbe ütközik.
Vágólapra másolva!

A napjaink legnépszerűbb főműsoridős sitcomjának számító sorozat való életben zajló szappanoperája jelenleg ott tart, hogy hosszas bizonytalanság után (sokáig csak a jelenleg futó tizedik évadra volt érvényes szerződésük az Agymenők színészeinek) nemrégiben végre kiderült, hogy újabb két évad – összesen 48 epizóddal – még biztosan készül belőle.

Mayim Bialik és Melissa Rauch januárban a People’s Choice Awardson Forrás: Tommaso Boddi / AFP

A szériához a harmadik évadban csatlakozó, mellékszereplőkből egyre fontosabb szereplőkké váló színésznők azonban megalázóan keveset keresnek kollégáikhoz képest. Az öt sztár (Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar és Simon Helberg) részenkénti egymilliós vagy azt közelítő gázsijához képest

Bialik és Rauch mindössze 200-200 ezer dollárt kap egy epizódért,

pedig a sztori jelenlegi alakulása szerint nélkülük nem is folytatódhatna a sorozat.

Példátlan nagylelkűségről téve tanúbizonyságot

az öt főszereplő mindegyike felajánlotta, hogy lemond 100-100 ezer dollárról a saját gázsijából,

hogy ezzel az összeggel egészítsék ki Bialikék fizetését. A színésznők így – amennyiben feleznek – 450 ezer dollár körül keresnének részenként (azaz a 11. és 12. évad során 21 millió 600 ezret vihetnének haza), de maradásuk érdekében a stúdiónak sem ártana a zsebébe nyúlnia.

A folytatásért lapozzon!