Primitív szexuális ajánlatot kapott a Jóbarátok színésznője

Lisa Kudrow
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok egykori Phoebe-je, Lisa Kudrow most elevenítette csak fel, hogy annak idején milyen durva megjegyzést kapott a kultikus sorozat egyik vendégsztárjáról.
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok-ban Phoebe-t alakító Lisa Kudrow a Watch What Happens Live with Andy Cohen vendége volt, ahol egy rajongó azt is megkérdezte tőle, hogy a sorozat tíz évadja alatt melyik vendégszereplő viselkedett a legkellemetlenebbül.

A színésznő természetesen nem mondott nevet, de elmesélt egy sztorit: "A hét nagy részében smink nélkül próbáltam, a felvétel estéjén viszont belőtt hajjal, sminkben voltam, mire azt mondta nekem: >>Ez igen, most már megdugnálak!<<"

Lisa Kudrow Forrás: Valerie Macon / AFP

A beszélgetésre szintén meghívott Jennifer Beals megkérdezte Kudrow-t, hogy miként reagált a megjegyzésre, mire a színésznő elmesélte, hogy a Joey-t alakító Matt LeBlanc-nak panaszkodott, ő olyan volt számára, mint egy báty.

Kudrow azt is elmondta, hogy a Jóbarátok csapata nemrég összeült egy vacsorára, sokat is nevettek együtt – a rajongókat viszont egyből lehűtötte, hogy képernyős összejövetelre így se számítsanak.