Sztárok, akik kínosan óvják a magánéletüket

59th GRAMMY Awards beyonce
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 12: Recording artist Beyonce performs onstage during The 59th GRAMMY Awards at STAPLES Center on February 12, 2017 in Los Angeles, California. Kevin Winter/Getty Images for NARAS/AFP
Vágólapra másolva!
Vannak sztárok, akik kifejezetten szeretnek a rivaldafényben fürdeni, mások viszont mindent megtesznek azért, hogy a sajtó ne értesülhessen a viselt dolgaikról. Volt, aki a biztonsági őreivel lezáratta a kórháznak azt a részét, ahol szült, más privát szigetet vett, megint más pedig még az esküvője vendégeivel sem közölte előre az esemény helyszínét. Íme, a legtitkolózóbb celebek.
Vágólapra másolva!

Nem lehet könnyű, ha az embert a nap 24 órájában lesifotósok figyelik, néhány sztár meg is tesz mindent azért, hogy a magánéletét zárt ajtók mögött tartsa. Lássuk, kik ezek, és milyen trükkökhöz folyamodnak!

Beyoncé

Jay Z ritkán ad interjúkat, felesége, Beyoncé kínosan ügyel arra, hogy milyen képek jelennek meg róla, közös gyermekük, Blue Ivy születésénél pedig mindent megtettek, hogy a lesifotósok ne lephessék meg őket.

Az énekesnő biztonsági kamerákkal körülvéve, elsötétített ablak mögött adott életet a kislánynak,

a szülőszobához vezető részt pedig lezárták a biztonsági őrei, volt olyan apuka, aki arról panaszkodott, hogy miattuk csak később láthatta újszülött gyermekét.

Beyoncé várandósan Forrás: beyonce.com

Johnny Depp

A színész 3,6 millió dollárért a Bahamákon vásárolt egy privát szigetet, amelyre A Karib-tenger kalózai forgatásán bukkant, ide szokott elmenekülni a világ elől. "A sziget az én lehetőségem arra, hogy megpróbáljak visszatérni a normalitásba.

– vallott a színész, de egyébként arról is hallhattunk pletykákat, hogy hollywoodi házai között alagútrendszert akart kialakítani, hogy elkerülhesse az embereket.

Johnny Depp a szigetére menekül, ha teheti Forrás: AFP/Leon Neal

Brad Pitt és Angelina Jolie

Az egykori sztárpár 2009-ben otthagyta az Egyesült Államokat, hogy a gyerekeik "normálisabb életet élhessenek". Provence-ban vettek egy óriási birtokot, ahol saját erdőjük és tavuk is volt, öt kilométeres úton lehetett kijutni hozzájuk.

Margot Robbie és Tom Ackerley

Margot Robbie és rendező férje, Tom Ackerley a házasságuk előtt pár hónappal még négy lakótárssal éltek együtt egy londoni apartmanban, a színésznő hirtelen sztárrá válása azonban jócskán megváltoztatta az életüket, az esküvőn már azon kellett dolgozniuk, hogy miként tartsák távol a lesifotósokat.

A szertartáson nagyjából ötvenen vehettek részt, de a pontos helyszínt ők sem tudták előre

– az ausztrál tengerpart különböző részeire hívták őket, és az esküvő előtt kisbusszal szállították a helyszínre. A telefonját és/vagy fényképezőgépét mindenkinek le kellett adnia, elvileg ez az egyetlen kép, ami készült a nagy eseményről:

Jamie Foxx

Az Oscar-díjas színésznek két gyermeke van két különböző nőtől, de hogy a nagyobbik gyerek anyját Connie Kline-nak hívják, csak 22 év után derült ki. Foxxról és következő partneréről készült ugyan pár lesifotó egy családi nyaraláson, a nő kiléte azonban így sem ismert, nem tudták azonosítani az újságírók.

Lapozzon a folytatásért, van még hátra néhány, a magánéletét óvó sztár!