Óriási botrány után tér vissza a képernyőre

Horizontal
British entertainer Michael Barrymore (L) arrives at Ealing Magistrates court in London on December 7, 2011. Barrymore attended court charged with possession of cocaine and being drunk and disorderly following an early-morning car collision on November 22. AFP PHOTO / FACUNDO ARRIZABALAGA / AFP PHOTO / FACUNDO ARRIZABALAGA
Vágólapra másolva!
Michael Barrymore medencéjében még 2001-ben találtak egy hullát, de a férfit csak tavaly tisztázták végérvényesen – most visszatérhet a képernyőre is.
Vágólapra másolva!

A britek egykor igen népszerű komikusa és műsorvezetője, Michael Barrymore a Trónok harcá-ban Lothar Freyként feltűnt Tom Brooke-kal forgat egy új szitkomot, derült ki a színész-műsorvezető Twitter-oldaláról.

Egy alkalommal arról is írt, hogy a jelenlegi projektet mindenki szeretni fogja, akinek tetszett a Bob Martin – ez volt Barrymore legutóbbi sorozata, 2001-ben ért véget.

Az akkortájt vetélkedők műsorvezetőjeként is szívesen foglalkoztatott Barrymore medencéjében 2001-ben találták meg Stuart Lubbock holttestét, akinek alkohol és drog is volt a vérében, illetve a végbélnyílása körül is voltak sérülések. A halál oka fulladás volt, de érthető módon a tévést is kapcsolatba hozták az esettel.

Michael Barrymore egy bírósági meghallgatás előtt Forrás: AFP/Facundo Arrizabalaga

2007-ben tartóztatták csak le, majd kellő bizonyíték hiányában szabadon is engedték, a rendőrség azonban csak tavaly októberben tisztázta hivatalosan, eddig nem is foglalkoztatták szívesen a képernyőn.