Hazai gyártású műsorokkal ünnepel az Ozone Network

Vágólapra másolva!
A Magyar Gyártás napjára az Ozone Network kedvelt saját gyártású filmjeiből készített válogatást, az adások között pedig rövid versidézetekkel emlékeznek a márciusi ifjakra. Az egész napos aktivitás célja, hogy felhívják a figyelmet a magyar gyártású televíziós tartalmakra és a műsorkészítők értékteremtő munkájára.
Vágólapra másolva!

A magyar sajtó napját 1990 óta minden évben március 15-én ünneplik, utalva arra, hogy 1848-ban ezen a napon nyomtatták ki a magyar sajtó első szabad termékeit, a 12 pontot és a Nemzeti dalt. Ennek apropóján alkotta meg ünnepi programtervét az Ozone Network, aminek középpontjában a hazai készítésű műsorok állnak.

Az Ozone Network mindig is fontosnak tartotta, hogy lokális tartalmakkal erősítse portfólióját, ezért jelenlegi műsorkínálatának nagy része (nyolc műsorral) saját gyártással készül, hosszútávú célja, hogy ez a szám a jövőben tovább emelkedjen. A Magyar Gyártás napja alkalmából március 15-én a nézők a csatorna leglátványosabb és legizgalmasabb programjai közül válogathatnak az Ozone Utazás, a Magyarország Madártávlatból és az Egyenlítő adásaiból.

Ozone Utazás:

A Nemzetközi Természetfilm Fesztivál díjas sorozat adásaiban Bárány Róbert az ünnepi program alkalmából Tenerife, Tatárföld, Dél- Korea, Japán, India és Észak-Ciprus turistalátványosságaihoz és kevésbé ismert, ám annál izgalmasabb helyeire kalauzolják a nézőket. Az Ozone Utazás egyedülálló stílusa közvetlen és spontán, melynek köszönhetően a néző útitársként élheti át a kalandokat műsorvezetővel.

Magyarország Madártávlatból:

Hazánk történetének első, szinte csak drónokkal forgatott dokumentumfilm-sorozata a Magyarország Madártávlatból. A négy részes, HD minőségben rögzített széria a Balaton-felvidék, Pécs-Baranya, Eger-Bükk, valamint Budapest tájait, nevezetességeit mutatja be egyedülálló szemszögből, informatívan, mégis szórakoztatóan.

Egyenlítő:

A minden hétköznap jelentkező vita- és véleményműsor a jelen kérdéseiről és a jövő zöld megoldásairól szól. A műsorban szakértők, tudósok, kutatók, véleményformálók beszélgetnek környezetvédelemről, öko - gazdálkodásról, természet és ember kapcsolatáról, állatvilágról, időjárásról, tudományos hírekről, űrkutatásról, valamint az országok és népcsoportok társadalmi-gazdasági állapotáról.

Az Ozone Network az Origo Zrt. egyik tévécsatornája.