Pachmann Péter a Hujber-ügyről: Mintha kifordult volna önmagából

Pachmann Péter
Vágólapra másolva!
Hujber Ferenc két egymást követő reggel is a Mokka vendége volt, és mindkét reggel összefüggéstelen, zavart sztorikkal rukkolt elő. Pachmann Péter a mai adásban rá is szólt, hogy ha csak szórakozik, hagyják is abba a beszélgetést – a műsorvezető szerint a kamerákon kívül teljesen másképp viselkedett a színész, ezért lepte meg annyira, amit az élő adásokban művelt.
Vágólapra másolva!

Hujber Ferenc tegnap arról beszélt a Mokkában, hogy szerinte Jézus csak színész volt, és nem őt feszítették keresztre, hanem egy tízéves kisgyereket, ma pedig összefüggéstelenül beszélt mindenféléről, Facebookról, kommentekről, a magyarok királyáról, vízióról, az Eurovízióról, Pápai Jociról, Majkáról és Totováról, és arról, hogy egyszerre fog felébredni a világ összes magyar embere.

A Mokka műsorvezetőjét, Pachmann Pétert meglepte a színész viselkedése, állítja, a kamerák mögött semmi furcsát nem tapasztalt. "Mi nem tudtunk arról, hogy mi fog történni. Addig a pillanatig, míg nem indult el az élő adás, iszogatta a kávéját, és a filmterveiről, színházi terveiről beszélt. Úgy beszélgetett velünk, mintha most arról lenne szó, hogy ebben az évben ő nagyon sokat fog dolgozni, és ezt nagyon várja. Majd abban a pillanatban, mikor elindult a beszélgetés, mintha kifordult volna önmagából, és elkezdte az elméletét nekünk bizonygatni" – mesélte a FEM3-on.

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Hozzátette, a mai adásból már egyértelműen kiderült, hogy Hujber az egészet egy jó viccnek szánta, és csak szórakozott a műsorvezetőkkel. "Mivel bevallotta, hogy csak szórakozik velünk, mondtam, hogy akkor fejezzük be a beszélgetést, mert ennek így nincs nagyon értelme. Kiment, de kint azt mondták, jó kedve volt."