Susan Sarandon rámenős főnök lett

Susan Sarandon, The Secret Life of Marilyn Monroe premier
Vágólapra másolva!
Susan Sarandont ismét a képernyőn láthatjuk, beszállt egy menő sorozatba, a Ray Donovan-ba.
Vágólapra másolva!

A jelenleg a Feud: Bette and Joan című sorozatban látható Susan Sarandon visszatérő szerepet kapott a Ray Donovan ötödik évadjában, egy filmstúdió rámenős főnökét fogja játszani.

Miután a széria arról szól, hogy a címszereplő (Liev Schreiber) miként rendezi el a hollywoodi elit legkínosabb ügyeit, feltételezzük, hogy Sarandon karaktere is az ügyfelévé válik.

Susan Sarandon Forrás: AFP/Jesse Grant

Sarandon a Feud-ban Bette Davist alakítja, de korábban is láthattuk már hosszabban a tévében, például a Ments meg!-ben vagy a The Big C-ben.

Vendégeskedett többek között a Mike és Molly-ban, A stúdió-ban és egy epizód erejéig a Vészhelyzet-ben, Oscar-díja és további négy jelölése mellett képernyős munkásságára is felfigyeltek, a tévés Oscarnak számító Emmy-díjra négyszer jelölték.

Heti trendjelentés: Susan Sarandon dekoltázsánál nem láttunk szebbethttp://www.life.hu/trend/20170303-heti-trendjelentes-szerepel-benne-emma-watson-susan-sarandon-tom-hiddleston.htmlA ma 70 éves Susan Sarandon a pornóiparra váltanahttp://www.life.hu/sztarok/20161004-susan-sarandon-70-eves-lett-a-pornoiparra-valtana.htmlSusan Sarandon rendesen kipakolta a melleithttp://www.life.hu/trend/20160201-susan-sarandon-melltartoban-jelent-meg-a-sag-awards-voros-szonyegen.html