Működik az Olsen lány igen különös házassága

Mary-Kate Olsen, Met-gála 2013
Vágólapra másolva!
A hosszabb nevű Olsen lány 2012 óta Hollywood egyik legvalószínűtlenebb párját alkotja az egykori francia elnök féltestvérével, a nála 17 évvel idősebb Olivier Sarkozyvel. Mary-Kate Olsen és a bankár 2014-ben jegyezték el egymást, majd 2015 novemberében egy ötvenfős, szűk családi és baráti körben megtartott ceremónián mondták ki a boldogító igent, egy luxuslakásban. Összeszedtük, mit lehet tudni erről az elsőre furcsának tűnő kapcsolatról.
Vágólapra másolva!

Így kezdődött

Amennyire hihetetlen párost alkot a törékeny sztár és a francia üzletember, olyan prózai volt a megismerkedésük: egy partin történt, 2012-ben, ahol az akkor még csak 25 éves Olsen lány állítólag pont arra panaszkodott, hogy „milyen éretlenek a vele egykorú fiúk". Ennek jegyében Olsen saját bevallása szerint már egy hónap randizgatás után fülig beleszeretett Sarkozybe, aki természetesen szintén azonnal odáig volt érte.

Olyannyira, hogy az akkor 42 éves férfi már további kilenc hónap múlva készen állt volna rá, hogy oltár elé vezesse az egykori gyereksztárt, aki azonban még várni akart, így az esküvőre végül három év együtt járás után került sor.

A volt feleség kiakadt

A furcsa pár szerelme természetesen nem nyerte el mindenki tetszését – nem túl meglepő módon elsősorban Sarkozy volt felesége, Charlotte Sarkozy háborgott. Ahogy a köz ítéletében, úgy nála is a hatalmas korkülönbség tette be a kaput.

mondta a nő a National Enquirernek.

Olivier és Charlotte Sarkozy 2009-ben Forrás: Stephen Lovekin / Getty Images North America / AFP

Kicsit tovább árnyalja azonban a képet, ha tudjuk, hogy a volt feleség divatújságíráson kívül gyermekkönyvek szerzőjeként ismert, így valószínűleg az táplálja az ellenszenvét, hogy Olsen egykor olyan „party girl" hírében állt, aki finoman szólva nem fogja vissza magát.

Charlotte Sarkozynek pedig Olivier Sarkozytől két gyermeke is született, így minden bizonnyal azt vizionálta, hogy a kicsik egy folyamatosan bulizó és drogozó gonosz mostoha karmai közé kerülnek.

Mesés gazdagság

Sarkozyre a sajtó milliárdosként szokott hivatkozni, amit készséggel el is hiszünk, miután kiderült, micsoda kacsalábon forgó palotában laknak a szerelmesek. Már az esküvő előtt beköltöztek abba a pazar manhattani ingatlanba, amely 13,5 millió dollárt ér, és a szokásos lakó- és egyéb szobákon kívül a következőket tartalmazza: pompás tükrökkel ellátott hatalmas

bálterem, medence a tetőtéren, tágas garázs, műterem, saját belső lift, kert szökőkúttal.

Az ifjú párnak igazán nem lehet oka panaszra. (Az alábbi videóban, 1 perc 56 másodperctől kezdődően láthatunk is képeket az ingatlanról.)

A folytatásért lapozzon!