Emberölésért ítélték el a sorozatsztárt

2017.03.17. 10:37

A 38 éves Ricardo Medina Jr., a Power Rangers Wild Force és a Power Rangers Samurai című tévésorozatok színésze még 2015-ben ölte meg lakótársát egy szamurájkarddal.

Mivel Medina ellen annak idején gyilkosság miatt emeltek vádat, esélyes volt, hogy akár 26 évig tartó börtönbüntetésre ítélik. A bíróság azonban most tettét emberölésre mérsékelte, így hat év börtönre fogják ítélni a március 30-án várható ítélethirdetéskor.

A színész 2015 januárjában egy vita hevében fordult lakótársa, a 36 éves Josh Sutter ellen, akivel végül egy szamurájkarddal végzett. A veszekedés állítólag Medina barátnője kapcsán robbant ki, és a sztár önvédelemre hivatkozott.

Ricardo Medina Jr. 2005-benForrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP

Védekezése azonban nem győzte meg a bíróságot. Korábban előkerült amúgy egy, percekkel a véres cselekmény után született hangfelvétel is, ami akkor készült, amikor Medina a 911-et hívta. „A fenébe is, Josh! Miért tetted ezt velem, ember? Miért kényszerítettél erre?" – hallható a felvételen a színész hangja.

Medina egyébként – akinek esetét megírtuk a legrémesebb hollywoodi gyilkosságokat összegyűjtő cikkünk második részében is – a két Power Rangers-sorozat mellett feltűnt a Vészhelyzet és a Miami helyszínelők egy-egy epizódjában is, 2012 után azonban nem voltak színészi munkái.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK