A nyilvánosság előtt sem titkolják forró szerelmüket

2016 NBA Finals, Ashton Kutcher, Mila Kunis
Vágólapra másolva!
Sok híresség olyan féltve őrzi magánéletét, hogy alig jelenik meg együtt szerelmével nyilvános eseményen – mások viszont épp ellenkezőleg: nemcsak szívesen pózolnak párjukkal a fotósok kameráinak kereszttüzében, de a nyilvános ölelkezéstől, sőt csókolózástól sem riadnak vissza. Lássuk a legnyíltabb sztárpárok listáját, természetesen fotókkal!
Vágólapra másolva!

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Mila Kunis és Ashton Kutcher az egyik legbájosabb, nyilvánosan ölelkező sztárpár. Romantikus sztorijuk szerint Kunis már akkor szerelmes volt későbbi férjébe, amikor együtt forgatták az Azok a 70-es évek show-t – a színésznő 15 éves korában. Sőt: Kunis élete első csókját is a forgatáson, Kutchertől kapta, a kamerák előtt.

Forrás: Thearon W. Henderson / Getty Images North America / AFP

2012-ben a két színész a valóságban is összejött, 2014-ben eljegyezték egymást, és megszületett kislányuk, 2015-ben pedig össze is házasodtak. Második gyermekük, egy Dimitri nevű kisfiú tavaly novemberben érkezett. A fenti fotón egy kosármeccsen láthatjuk őket csókolózni, de volt már olyan is, hogy egy baseballmeccs közönségét kápráztatták el közvetlenségükkel és lazaságukkal.

Mariah Carey és Bryan Tanaka

Az aranytorkú énekesnő 2015 óta él különváltan férjétől, Nick Cannon rapper-műsorvezetőtől (egyúttal ötéves ikrei édesapjától), 2016-ban pedig hivatalosan is elváltak. A sztár szerelmi élete azóta meglehetősen mozgalmasan alakult. Viharos gyorsasággal jegyezte el magát James Packer ausztrál milliárdossal, hogy nem sokkal ezután szakításukról olvassunk.

"No one knows what it means, but it's provocative ... it gets the people going!"

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Két hónappal később a dívát már fiatal háttértáncosával, Bryan Tanakával hozták össze a bulvárlapok – és nem is alaptalanul, hiszen csakhamar kiderült, hogy valóban együtt vannak. Erről tanúskodik többek közt Carey több, Tanakával közös Instagram-fotója, amelyeken a szerelmesek egyáltalán nem fogják vissza magukat.

Jessica Biel és Justin Timberlake

Jessica Biel és Justin Timberlake 2012 óta házasok. Kisfiuk, Silas 2015 áprilisában született meg. Habár időnként felröppennek olyan pletykák, amelyek szerint a két sztár házassága nincs rendben, a nyilvános eseményeken készült fotóik ennek épp az ellenkezőjéről tanúskodnak. Legutóbb az idei Oscar-gálán láthattuk őket mindenki szeme láttára csókolózni.

Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Ezek után egyáltalán nem lenne meglepő, ha Silasnek hamarosan születne egy kistestvére. A híres szülők állítólag már tavaly ősz óta dolgoznak az ügyön, és azt is tudni lehet, hogy Timberlake mindenképpen kislányt szeretne.

Még több ölelkező sztár lapozás után!