Megdöbbentő hasonlóságok: tiszta anyja ez a sztárgyerek!

Kaia Gerber, Cindy Crawford
Vágólapra másolva!
A közösségi média korában még akkor is van esélyünk rácsodálkozni, milyen döbbenetesen hasonlít egy-egy sztárgyerek az édesanyjára, ha a híres mama nem viszi el magával a kicsit minden vörös szőnyeges eseményre. A lenyűgöző hasonlóságok pedig gyakoribbak, mint gondolnánk: egy-egy gyermek mintha csak anyukája klónja lenne. Lássuk a leglátványosabb eseteket! 
Vágólapra másolva!

Jessica Simpson és Maxwell Drew Johnson

Miután Nick Lachey énekessel kötött házassága 2006-ban négy év után véget ért, az énekes-színésznő-tévés személyiség-divattervező-üzletasszony Simpson 2010-ben az amerikaifoci-sztárral, Eric Johnsonnal kezdett randizni. Három évvel eljegyzésük után, 2014 nyarán össze is házasodtak – addigra már megszülettek gyermekeik: a lassan ötéves Maxwell és öccse, a három és fél éves Ace Knut.

Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

Instagram-oldalán a sztár szerencsére rengeteg imádnivaló családi fotót oszt meg, így bárki nyomon követheti, hogy az évek során a kis Maxi édesanyja kicsinyített másává cseperedett. A fenti, egy nyilvános eseményen készült fotón is jól látszik, hogy a kislány ugyanúgy pózol, mint Simpson, az Instagram-képeken pedig még döbbenetesebb a hasonlóság. Bónusz: a színésznőre nemcsak a lánya, hanem a kisfia is nagyon hasonlít!

My daughter and I have the same mad face #maxidrew #donttellmetosmile

Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés,

"Be cool and kiss the camera mom" - Maxwell Drew

Jessica Simpson (@jessicasimpson) által megosztott bejegyzés,

Cindy Crawford és Kaia Gerber

Az egykori modell 15 éves lánya is úgy hasonlít édesanyjára, mintha csak őt magát látnánk fiatalabb korában. Ha megnézzük ezt a róluk készült másfél éves képet, tisztán látható, hogy Kaia Gerbernek nemcsak haj- és szemszíne, de minden arcvonása Crawfordét idézi. Az újabb fotókon pedig az is kivehető, hogy lassan a magasságkülönbség is eltűnőben van köztük.

Forrás: Michael Kovac / Getty Images North America / AFP

Ezek után nem csoda, hogy a kis Kaia szintén elkezdett modellkedni. Szépségét egyébként Kaiának apai ágról is volt kitől örökölnie, hiszen édesapja, a jelenleg üzletemberként tevékenykedő Rande Gerber egykor szintén modellkedett. Vicces egybeesés, hogy nemrégiben a kis család negyedik tagja, Kaia bátyja, a 17 éves Presley – aki viszont külsőre egyértelműen az apjára hasonlít – szintén debütált a kifutón.

Presley Gerber, Kaia Gerber, Cindy Crawford és Rande Gerber idén februárban Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

További megdöbbentő hasonlóságok lapozás után!