Le sem tagadhatja: kiköpött apja ez a sztárgyerek

Jaden Smith, Will Smith
Vágólapra másolva!
A lenyűgöző hasonlóságok nem csak az anya-lánya párosok esetében gyakoriak: rengeteg fiúgyerek is olyan elképesztő módon hasonlít híres apukájára, hogy szinte olyan, mintha duplán látnánk. Megdöbbentő hasonlóságok: tiszta anyja ez a sztárgyerek! című összeállításunk párdarabjában megmutatjuk a legelképesztőbb egyezéseket. 
Vágólapra másolva!

Damon Wayans és Damon Wayans Jr.

Az Életem értelmei és a Halálos fegyver sorozatverziója sztárjának és gyerekének nem csak a nevük egyezik meg szinte teljes mértékben: ugyanennyire stimmelnek külsőleg is. A két Wayans esetében kétszer is meg kell nézni a róluk készült képeket, annyira hasonlítanak: Damon Wayans Jr. mintha csak édesapja fiatalabb kiadása lenne.

Forrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP

Az ifjabb Wayans ráadásul a színészetet illetően is apja nyomdokaiba lépett: a pályát még a papa sorozatában, az Életem értelmei-ben kezdte, de azóta kinőtte magát, és olyan szériákban láthattuk, mint a Happy Endings – Fuss el véle! vagy az Új csaj, ahogy biztos sokan emlékeznek rá a Hogyan legyünk szinglik című romkomból Dakota Johnson szerelmeként is.

Ice Cube és O'Shea Jackson Jr.

A színész-rapper és 26 éves fia esetében is legalább olyan megtévesztő a hasonlóság, mint ahogy azt a két Damon Wayansnél tapasztalhattuk. Ice Cube-hoz hasonlóan O'Shea Jackson Jr. is színész és rapper egyszerre, és az apjával való hasonlóság pár éve kapóra is jött a számára, hiszen a Straight Outta Compton című 2015-ös életrajzi filmben ő játszotta saját édesapját.

Forrás: Christopher Polk / Getty Images North America / AFP

A két sztár természetesen szokott közösen fellépni is: a fenti képen például a tavalyi Coachella fesztiválon nyomják együtt – és tiszta szerencse, hogy Ice Cube ingére rá van nyomva a neve, különben

nem tudnánk megállapítani, melyikük melyik.

Az alábbi fotón is jól kivehető, hogy az idősebb, 47 éves rapper olyan remekül tartja magát, hogy első blikkre tényleg nehéz megmondani, melyik az apa, és melyik a fiú (segítünk: O'Shea Jackson Jr. az, aki jobboldalt áll).

Forrás: Jason Kempin / Getty Images North America / AFP

A folytatásért lapozzon!