Vastag Csaba: Nagyon össze kell szednem magam, hogy fittnek tűnjek

2016 09 07. Vastag Csaba Fonogram-díj magyar énekes dal pop rock gázsigaléria
Vastag Csaba egy koncertért 1 089 000 forintot kap
Vágólapra másolva!
Vastag Csaba Ábrahám Edit oldalán tűnik majd fel A Nagy Duett-ben, már elkezdték a próbákat az első közös fellépésre. Nem versenyként tekint a TV2 show-jára, és magát elsősorban nem versenyzőnek, sokkal inkább segítőnek tekinti, akinek az a feladata, hogy minél tovább juttassa duettpartnerét. Sűrű időszak előtt áll, több koncertjét kellett lemondania vagy átszerveznie a műsor miatt – ezekről is mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Ábrahám Editet régóta ismeri, de most először dolgoznak együtt, és a műsort sem követte eddig. "Általában pont akkor vannak a koncertjeim, amikor az ilyen típusú műsorok mennek a tévében, így többek közt A Nagy Duett is eléggé kimaradt az életemből. Ebből adódóan nagy-nagy meglepetés és újdonság nekem az egész, de ez nem rossz dolog, sőt, jobb is így: magamból, magunkból próbálok meg kiindulni, nem vette el a figyelmemet semmi más. Örülök, hogy itt lehetek, és főleg annak, hogy ilyen partnert kaptam. Még nem volt közös munkánk korábban, most már elkezdtük nézegetni a dalokat, hogy mi passzolna leginkább."

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Én is versenyzek persze, de ez nem rólam szól, nekem inkább

Inkább támogató szerepben vagyok, ezért igyekszem Editből kihozni a maximumot. Nem a versenyhelyzettel foglalkozom, egy kedves, vicces, szórakoztató feladatként tekintek a műsorra" – mesélte.

Komoly logisztikai munkát igényelt náluk az időbeosztás, mert nagyon elfoglalt, több fix programot kellett a show miatt megváltoztatnia. "Lesz olyan, hogy fellépésről megyek, és olyan is, hogy koncertem lesz előtte este, úgyhogy nagyon össze kell szednem magam, hogy majd fittnek tűnjek. Amit tudunk, átszervezünk más időpontra, amit nem tudunk, azt sajnos le kell mondanunk, és megpróbáljuk máskor elvállalni. Komoly feladat lesz, hogy fogok majd 24 órából 50-et csinálni, erről fog szólni a következő időszak."

Szavazzon!

A Nagy Duett: kinek drukkol? Akár hat választ is megadhat.