Emily Ratajkowski megint megmutatta magát

Emily Ratajkowski
Vágólapra másolva!
A gyönyörű modell-színésznő még mindig Mexikóban nyaral, ahonnan a hét elején egy olyan fotót osztott meg magáról Instagram-oldalán, amelyen totál meztelenül látható. A sztárnak azonban még mindig van mit mutatnia: ezúttal egy barna fürdőruhában vadítja meg a férfiakat.
Vágólapra másolva!

A szóban forgó egyberészes darab csak elmondva tűnik visszafogottnak, a sokszor és szívesen meztelenkedő Ratajkowski ugyanis természetesen most is olyan úszódresszt választott, ami elég keveset takar az idomaiból.

Someone got a sunburn

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Ezen a linken nézhetjük meg azokat a popsivillantós és egyéb izgalmas képeket, amiket egy lesifotós készített róla, és amelyekből egyúttal az is kiderül, hogy a szépség ezúttal nem a barátjával, hanem egy barátnőjével nyaral.

A sztár persze jó szokásához híven maga is osztott meg fotókat: az egyiken azt mutatja meg, hogy sajnálatos módon egy kicsit leégett napozás után, a másikon pedig sörözés közben láthatjuk, csábosan elheverve a strand homokján.

További csodás fényképekért érdemes rendszeresen felkeresni a modell Instagram-oldalát, hiszen Ratajkowski érdekes módon még azt is meg tudja oldani, hogy akkor is le legyen vetkőzve, amikor éppen fel van öltözve.