Hét új műsor érkezik az RTL Klubra

Wossala Rozina
Wossala Rozina interjú
Vágólapra másolva!
Az RTL Magyarország 2016-ban nyílt pályázatot írt ki új, hétvégi szponzorfinanszírozott magazinműsorok gyártására. Ennek eredményeként januártól már több új műsor került képernyőre, a tavasz folyamán pedig a sikeresen pályázó produkciók közül további hét is bekerül a kereskedelmi csatorna hétvégi műsorkínálatába.
Vágólapra másolva!

Először március 26-án az Édes Otthon folytatódik az RTL Klub képernyőjén. A szponzorfinanszírozott magazinműsor ezúttal is arra vállalkozik, hogy tájékoztassa mindazokat, akik szeretnék jobbá tenni otthonukat. A műsorvezető Molnár Andi minden adásban felkeres egy ismert személyiséget is, hogy meglesse, milyen az ő otthona.

Szintén hétvégi magazinműsorként érkezik április 2-án a Profi a konyhámban című produkció, amelyben Wossala Rozina, A Konyhafőnök VIP zsűritagja sztárok konyhájába megy el, hogy megnézze, miből és hogyan főznek, mit esznek. És ami fontos, azt is megmutatja, hogy ugyanazokból az alapanyagokból egy profi mire képes.

Wossala Rozina Fotó: Hirling Bálint - Origo

Április 8-tól jön az Őszinte ingatlanos is. A hetente jelentkező műsorban profi szakértők segítenek megtalálni pároknak, családoknak vagy épp összeköltözőknek az álomotthont.

Április 22-én indul a Randi Taxi, amelyben Holdampf Linda stylist egy autóval érkezik az aktuális vendégéért, aki valamilyen jeles alkalomra készül, és ezért szeretné, ha a Randi Taxi vinné el átváltozni. A jeles alkalom lehet első randi vagy akár évforduló, meglepetésvacsora a partnerének, esetleg egyszerűen csak egy olyan este, amin a főszereplő a stylist szakértő segítségével a legjobb formáját hozva akarja megmutatni magát a kedvesének.

Bringa, kaja, hotel

Szintén április 22-től jön majd a Bringasáv is. A műsor technikai tanácsokat, történeteket mutat be a kerékpár múltjából és érdekességeket a versenysport, a városi kerékpározás és az extrém bringák világából. Mindezt ismert emberek és bringáik társaságában. A műsor házigazdája Sinya, a kerékpáros társadalom ikonikus alakja lesz.

Vajda Pierre Forrás: RTL

A Hagyjál főzni! ételkritikusa, Vajda Pierre április 30-tól pedig új magazinműsorban, a Vendégséf-ben is feltűnik. Pierre olyan családoknak segít majd országszerte, akik nehezen boldogulnak a konyhában. Az ország legmenőbb – akár Michelin-csillagos – séfjeit küldi ki hozzájuk, a saját otthonukba, hogy közösen hozzanak létre egy tradicionális magyar ételt egy kis gasztronómiai csavarral.

Május elejétől vasárnaponként láthatják majd a nézők Az év hotele című műsort, ahol a nézői szavazatok segítségével megválasztják az adott hónap, illetve az év hotelét. A versenyben induló magyarországi vidéki szálláshelyeket Szorcsik Viktória műsorvezetőként járja végig egy-egy pár vagy család segítségével. Ők kipróbálják a hotelek szolgáltatásait, értékelik a szálláshelyeket, a nézők pedig ez alapján szavazhatnak a legjobb hotelekre.

Szorcsik Viki Forrás: Fem3

Ezenkívül az RTL Klubon továbbra is láthatják a nézők a már jól ismert magazinműsorokat is, mint a Brandmánia, a FittMánia, az Autogram, a Babakalauz, az Egészségkalauz, a Stíluskalauz vagy a Spirit – közölte az RTL Magyarország.