Biszexualitásáról beszélt Johnny Depp volt felesége

561179817 Vertical
Actress Amber Heard arrives for the premiere of the movie "Magic Mike XXL" at the TCL Chinese Theatre in Hollywood, California, on June 25, 2015. AFP PHOTO/ MARK RALSTON / AFP / MARK RALSTON
Vágólapra másolva!
Ismét szexuális irányultságáról mesélt Johnny Depp exe, Amber Heard, aki ezúttal megbélyegzésről panaszkodott egy panelbeszélgetésen.
Vágólapra másolva!

A The Economist Pride and Prejudice nevű eseményén a sztár arról mesélt, hogy annak ellenére: ő sosem titkolta biszexualitását, onnan kezdve, hogy nyíltan beszélt róla egy 2010-es interjúban, amit Ellen DeGeneres készített vele, megbélyegezték.

aztán a karrierem és az életem elkezdett megváltozni" – mondta a színésznő, akit állítása szerint sokan figyelmeztettek, hogy biszexualitása negatív hatással lehet a pályafutására.

Forrás: AFP/Mark Ralston

„Nem bujkáltam, így nem volt mivel előjönni. Én egyszerűen csak őszintén válaszoltam egy kérdésre. De aztán (szegény PR-osommal együtt) fel kellett ismernem ennek a súlyát, hiszen

és ez a jelző szinte hozzátapadt a nevemhez. Sosem gondoltam volna, hogy az fogja meghatározni, ki vagyok, hogy kivel élek együtt" – panaszkodott Heard.

A színésznő egyébként – aki 2015-től másfél évig Johnny Depp felesége volt – nem most először beszélt társadalmilag fontos témáról: korábban egy hirdetésben kampányolt a családon belüli erőszak ellen.