Félmillió dollárt bukhat a Gyilkos elmék kirúgott főszereplője

Esprits criminels SQUARE FORMAT
Esprits criminels Criminal minds Serie TV Saison 9 2013 Episode 24 anges dechus Deuxieme partie Demons Shemar Moore Matthew Gray Gubler Thomas Gibson Kirsten Vangsness. Collection Christophel © 2013 CBS Broadcasting / ABC Studios
Vágólapra másolva!
Volt ügynöke perli Thomas Gibsont, a munkaügyi bizottság szerint nem alaptalanul – 480 ezer dollár a tét.
Vágólapra másolva!

A Gyilkos elmék egykori főszereplőjét, a sorozatból tavaly kirúgott Thomas Gibsont még 2014-ben perelte be a volt ügynöke, Craig Dorfman, illetve a mögötte álló cég, a Frontline Entertainment, szerintük a színész jogtalanul rúgta ki a menedzsert annak idején.

A kaliforniai munkaügyi bizottság Dorfmannek adott igazat, nem fogadta el Gibson ellenvetését, miszerint azért vált meg az ügynökétől, mert az nem tudott neki fizetésemelést kicsikarni a Gyilkos elmék kilencedik és tizedik évadja között.

Thomas Gibson a Gyilkos elmékben Forrás: CBS

A színész így közel félmillió dollárt bukhat, a munkaügyi bizottság szerint ugyanis éves keresetének a tíz százaléka Dorfmant illeti, márpedig munkakapcsolatuk utolsó évében Gibson 4,8 millió dollárt vitt haza.

Gibsont a Dharma és Greg egyik címszereplőjeként ismerte meg a világ, majd 2005 és 2016 között a Gyilkos elmék főszereplője volt, amíg ki nem rúgták, állítólag lábon rúgta az egyik írót.