Eláll a szavunk az egykori tinisztár csodás alakja láttán

Bella Thorne az American Music Awards díjátadón, Gusztustalan: durván szőrös lábbal vonult a színésznő a vörös szőnyegen, Bella Thorne
LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 20: Actress Bella Thorne attends the 2016 American Music Awards at Microsoft Theater on November 20, 2016 in Los Angeles, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az Indul a risza!, az Édes, drága titkaink és a Hármastársak sztárjának, Bella Thorne-nak az Instagramra kitett fotói nagyon inspirálóak a férfiak és a nők számára is. Ha ilyen dögösek (lesznek) az edzőteremben a lányok, ott a helyünk!
Vágólapra másolva!

A 19 éves kubai–amerikai színésznőnek nemsokára indul az új sorozata, a Famous in Love, így nem csoda, hogy csúcsformában akart lenni, és az elmúlt évben szinte minden idejét az edzőteremben töltötte.

I'm pretty sure I was wringing out my hair ...because I WAS THAT SWEATY

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés,

Habár Thorne nyilván sokat köszönhet génjeinek és zsenge korának is, látszik, hogy sokat tesz csodás alakjáért.

Képeinek tanúsága szerint a különböző erősítéseken kívül jógázni is szokott, ami saját bevallása szerint nemcsak a külsejére van nagyszerű hatással, de energikusabbnak érzi magát tőle nappal, és könnyebben elalszik éjszaka.

Feeling like I live at the gym now

BELLA (@bellathorne) által megosztott bejegyzés,

A sztár tengernyi sportos fotóját elnézve szinte az az érzésünk támad, amit ő maga is megfogalmazott az egyik képaláírásban: Bella Thorne mostanában bizony az edzőteremben él. A Popsugar gyűjtésében még több csodálatos képet és videót láthatunk róla.