Az Agymenők sztárjának nehéz az élete

Agymenők
Agymenők (szeptember 24.)
Vágólapra másolva!
A népszerű sitcomban Sheldon szerelmét, Amyt alakító Mayim Bialik elvált anyaként neveli két gyermekét, akik nem mindig a leghálásabbak a megtiszteltetésért. A színésznő szerencsére minderre civilben is humorral reagál.
Vágólapra másolva!

Bialik 2003 és 2013 között élt házasságban volt férjével (de már 9 év után különváltak). Házasságuk során két gyermekük is született, a jelenleg 11 éves Miles és egy másik kisfiú, a 8 éves Frederick.

A sztár nemrégiben kirakott Facebook-posztja szerint viszont a gyereknevelés egyedülálló szülőként nem mindig fenékig tejfel.

„A pillanat, amikor a fiaim úgy döntöttek, elpanaszolják, hogy nekem nincs Spotify Premiumom, az apjuknak viszont bezzeg van.

– írta Bialik a képhez, amelyen azt láthatjuk, hogy a hálátlan csemeték épp akkor vetették ezt a hatalmas hiányosságot anyjuk szemére, amikor ő a vécét pucolta.

Nem túl meglepő módon a színésznő humorral reagált az apró bosszúságra – de vélhetően megoldja a nagyobb kihívásokat is, hiszen saját blogot vezet a Kvelleren gyereknevelés, zsidóság és zsidó gyereknevelés témákban.