Rekordot döntött a Dr. Csont utolsó része

Dr. Csont, Emily Deschanel, David Boreanaz
Vágólapra másolva!
Március 28-án este került adásba az amerikai Fox csatornán a nálunk is népszerű Dr. Csont utolsó epizódja. A finálé nézettségével a sorozat megdöntötte a saját rekordját, hiszen sose nézték ennyien korábban a záró évad részeit.
Vágólapra másolva!

A 2005 óta futó közkedvelt széria tizenkét évad 246 része után búcsúzott a nézőktől, akiknek minden bizonnyal hiányozni fognak kedvenceik, hiszen 4,19 millióan voltak kíváncsiak a záró epizódra. Ez volt a legmagasabb szám, amit utolsó, tizenkettedik szezonja alatt a műsor elért.

A sajtóban többször felmerült a Dr. Csont esetleges folytatása a későbbiekben: míg a széria ötletgazdája, Hart Hanson nem tartja kizártnak, hogy Bones és Booth egyszer visszatérjenek, a színészek inkább pihentetnék a karaktereket.

Emily Deschanel és David Boreanaz a sorozatban Forrás: Fox

Mint arról nemrégiben mi is beszámoltunk, a női főszerepet játszó Emily Deschanel tizenkét év után szeretne most már egy kis pihenőt, a férfi főszereplő, David Boreanaz pedig elárulta, hogy nem szereti az „utánlövéseket", és a múlt helyett inkább a jövőbe néz.

Utóbbi kijelentést olyan komolyan gondolta, hogy időközben már az is kiderült, mivel foglalkozik legközelebb: egy tengerészgyalogosokról szóló sorozatban vállalt főszerepet.