Új szerepben az Így jártam anyátokkal sztárja

2017.04.03. 19:24

Kvízjátékot fog vezetni Neil Patrick Harris, az Így jártam anyátokkal című népszerű sitcom Barney Stinsonja. Az egykor a csajozógép figurát alakító színész most egy Genius Junior című műsor játékmestereként és executive producereként bizonyíthat.

A Variety értesülései szerint az ifjúsági kvízjátékban tizenkét, három-három gyerekből álló csapat fog vetélkedni egymással – közülük választják ki a végén a Genius Junior (Junior Géniusz) címet kiérdemlő csoportot. A minimum öt körből álló vetélkedés során a gyerekeknek össze kell dolgozniuk, hogy meg tudják válaszolni a tudásukat tesztelő, széles körből válogatott kérdéseket.

Harrisnek biztos nem fog gondot okozni a játékmesteri feladat, hiszen korábban többször is tevékenykedett már műsorvezetőként: a Tony-gála sorozatos házigazdájaként például négy Emmy-díjat is nyert.

Neil Patrick Harris az Így jártam anyátokkalbanForrás: Comedy Central

De a sztár minden bizonnyal jól kijön majd a gyerekekkel is, hiszen neki magának is van két hatéves gyermeke, a Gideon és Harper nevű ikrek, akiket férjével (s egyúttal Így jártam anyátokkal-beli kollégájával), David Burtkával közösen nevel.

Nagyon izgatott vagyok, hogy része lehetek ennek a projektnek, amely ráirányítja a figyelmet ezekre a kivételes gyerekekre, ugyanakkor a nézőket is arra készteti, hogy megtornáztassák a saját elméjüket. Az NBC nagyszerű otthona lesz a Genius Juniornak" – méltatta Neil Patrick Harris előzetesen a műsort és az azt sugárzó csatornát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK