Hatalmas tetkóval emlékszik Michael Jacksonra legidősebb fia

Michael Jackson Diana hercegnő életben van? Íme, a legdurvább teóriák  sztárok
Vágólapra másolva!
Michael Joseph Jackson Jr., ismertebb nevén Prince Jackson, a néhai popkirály húszéves fia az Instagram-oldalára kirakott videóban dicsekedett el az impozáns darabbal.
Vágólapra másolva!

A tetováláson Michael Jacksont egyik ikonikus pózában, magasra emelt, széttárt karral láthatjuk, fekete öltönyben, piros ingben, nadrágtartóval, kesztyűben és kalapban, amely öltözet szintén legendásnak nevezhető.

A sztárcsemete pedig még plusz jelentést is adott a saját testén viselt emlékműnek azzal, hogy Jackónak angyalszárnyakat festetett a tetoválómesterrel.

Thanks @dermagraphink for sittin 9hrs with me for such an incredible and beautiful tattoo. I will be posting more of this

Prince Jackson (@princejackson) által megosztott bejegyzés,

„Köszönet a Dermagraph'Inknek, hogy

Hamarosan még több poszt is érkezik róla" – írta az ifjabb Jackson a videó mellé, amin több szögből is megnézhetjük a vádlijára varrt mintát.

Prince Jackson egyébként általában nagyon diszkrét, és eddig nem gyakran nyilatkozott híres apjáról, ám nemrégiben a Good Morning America című műsorban megtörte a jeget, és őszintén beszélt arról, milyen érzés volt egy ekkora legenda gyermekeként felnőni.