Sarah Michelle Gellar megrázó élményéről mesélt

Buffy
Vágólapra másolva!
Sarah Michelle Gellar mesélt megrázó forgatási élményéről a Buffy, a vámpírok réme idejéből, van egy epizód, amelyet a mai napig képtelen végignézni. 
Vágólapra másolva!

A Buffy, a vámpírok réme 20. évfordulója kapcsán az Entertainment Weekly összehívta egy beszélgetésre a régi stábot, a címszereplő, Sarah Michelle Gellar itt mesélt arról, hogy a mai napig nem bírja végignézni a The Body (A test) című epizódot, amelyben a karakterének az édesanyja halálával kellett megküzdenie:

"Kimerítő volt megcsinálni, büszke is vagyok rá, de nem tudom megnézni. Túl nehéz a számomra, egyedüli gyerek vagyok, csak én vagyok, és az édesanyám" – mondta a színésznő, hozzátéve, hogy annak idején megpróbálta lebeszélni az alkotót, Joss Whedont arról, hogy megölje Joyce karakterét.

Whedonnak viszont éppen a saját élményei miatt volt fontos elkészíteni az ominózus részt, ő ugyanis 27 éves volt, amikor az édesanyját elvesztette egy autóbalesetben.

Sarah Michelle Gellar mint Buffy Forrás: WB

A test végül a tévétörténet egyik legfontosabb olyan epizódja lett, amely a gyászról szól, az édesanyát alakító Kristine Sutherlandhez sok rajongó ment oda később azzal, hogy a történet nagyban segített nekik feldolgozni saját szüleik elvesztését.