Megrázó felvételek a 28 évesen meghalt sztárról

Heath Ledger
(dpa) - Australian actor Heath Ledger smiles at the premiere event of 'Casanova' at the International Film Festival in Venice, Italy, 3 September 2005. Photo: Hubert Boesl
Vágólapra másolva!
Mint arról nemrégiben beszámoltunk, dokumentumfilm készült a Spike TV berkeiben a 2008-ban, mindössze 28 éves korában véletlen gyógyszer-túladagolásban meghalt posztumusz Oscar-díjas színészről, Heath Ledgerről. Most megérkezett az előzetes is.
Vágólapra másolva!

A közel háromperces trailerben Ledger színész kollégái, barátai, a vele együtt dolgozó rendezők és testvére, Kate Ledger is megszólal.

Sőt, a sztárt magát is láthatjuk és hallhatjuk, hiszen a filmben felhasználták az általa készített home video felvételeket is. Az előzetes elején például saját magát kamerázza egy tükörben, és az egész klip is az ő szívbe markoló szavaival zárul.

Az I Am Heath Ledger címre hallgató dokut május 17-én mutatják be a Spike TV-n, előtte pedig május 3-án a Tribeca filmfesztiválon debütál.

Az alkotás a csatorna híres I Am sorozatának részeként készült, amelyben eddig olyan hírességek életét (és halálát) tárgyalták már, mint Chris Farley, Bruce Lee vagy az ifjabb John F. Kennedy.