Szőkékre vagy vörösekre buknak a férfiak?

Orosz Barbara
Vágólapra másolva!
Orosz Barbara a vörös színnel hangsúlyozta, hogy mennyire erős nő, és mindent el tud intézni egyedül. A hajszínváltoztatásnak lelki okai vannak, tudat alatt elege lett az erős nő szerepköréből, és néha ő is szeretne elgyengülni.
Vágólapra másolva!

Sokakat meglepett, hogy vörös haját szőkére cserélte, korábban nem lehetett látni más hajszínnel. A Fem3Café-ban arról mesélt, hogy már 13 évesen trükközött, hogy vöröses árnyalata legyen a hajának, és 14 éves kora óta volt ilyen színű a haja.

"Most 37 éves vagyok. Miért pont most jutott eszembe a szőke? Biztos nem azért, mert meguntam a vöröset, egyszerűen azt érzem, hogy most egy nagyon más életszakaszom következik.

Lecserélte a vörös színt Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Minden férfi meg akarta változtatni, végre szeretne olyan párt találni, aki elfogadja úgy, ahogy van. "Mióta szingli vagyok, randizgattam, és nagyon gyorsan oda jutottunk ezekkel a pasikkal, hogy miért nem vagyok ilyen vagy olyan, miért nem hordok sportcipőt, miért nem vagyok szőke."

Úgy látja, máshogy közelítenek felé az emberek, szerinte a férfiak jobban bírják a szőke nőket, mint a vöröseket.

"Lehet, hogy eddig orbitális dzsungelharcos voltam, és azt akartam bebizonyítani magamnak, a világnak, mindenkinek, hogy én egyedül elviszek mindent a hátamon. Szeretném jelezni, hogy nem. Ebből az életszakaszomból nagyon elegem van.

hanem elfogad, és így szeret engem. Vágyom, hogy valaki meg akarjon menteni, de mindenki berezel tőlem" – mondta. Sokan írnak neki, de úgy szeretne találkozni az igazival, hogy összenéznek az utcán, és már ott akkor elindul köztük valami.