Már 5 millióan látták Pápai Joci eurovíziós dalát

a Dal 2017 showműsor döntő Pápai Joci
Budapest, 2017. február 18. Pápai Joci, a Dal 2017 showműsor döntőjének győztese a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda utcai stúdiójában 2017. február 18-án. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Már az 5 millió nézőt is meghaladta Pápai Joci eurovíziós dala, az énekes nagyon örül az egyre növekvő számnak.
Vágólapra másolva!

A 62. Eurovíziós Dalfesztivált 2017. május 9. és 13. között rendezik Kijevben. A magyar énekes a második elődöntőben, május 11-én, csütörtökön lép színpadra az Origo című dallal.

"Számomra ez egy életmű, az egész életemet összefogja ez a dal. Mindent én szereztem, és mindent ki tudtam magamból írni, ahogy akartam. A fájdalom, a bolyongás, a sértettség, az összefonódás és a zene szeretete, támasza az életemben mind fontos dolgok voltak, és mind benne vannak. Elcsépelt dolog lehet sokak számára, de az üzenet a remény. Semmi esetre sem szabad feladnunk, harcolnunk kell az álmainkért, vágyainkért. Nekem beteljesedett mindez, egy álom vált valóra" – mesélte korábban az Origónak a dalról.

Az énekes most nagyon boldog, már 5 millió fölött van a hivatalos kip nézettsége, erről Instagram-oldalán számolt be a követőknek, ahol egyre többen írnak neki támogató üzeneteket a közelgő verseny miatt.