Muri Enikő nagy bejelentést tett

A fiatal Szulák Andi (Muri Enikő)
Vágólapra másolva!
Ismert együttes énekesnője lett, a szólókarrier egyelőre leáll.
Vágólapra másolva!

„Igyekeztem titokban tartani, ameddig csak lehetett, és csak a szűk családi, baráti és szakmai társaságomat avattam be ebbe a fantasztikus dologba. Csak hogy rövidre fogjam: az a nagyszerű megtiszteltetés ért, hogy a Sugarloaf énekesnője lettem” – írta oldalára.

Forrás: tv2

„Meglepődtetek? Egyáltalán nem csodálkozom. De ahogyan eddig is, úgy a jövőben is Nektek és Értetek. Remélem, együtt örültök velünk, és várunk Titeket nagy szeretettel koncertjeinkre. További részletek hamarosan!” – olvasható a posztban.

A Sugarloaf 1995-ben alakult, és láthatóan szeretnek tévés tehetségkutatókból jött, ismert énekesnőkkel dolgozni, az utóbbi időkben zenekari tag volt a volt megasztáros Dér Heni, az X-faktoros Gubik Petra, a megasztáros Nkuya Sonia. Muri Enikő az X-Faktorral futott be, a második nekifutásra.

Ázsiába utazik májusban

Muri Enikő mostanában gyakran szerepel a médiában: ott lesz az Ázsia Expresszben, a döntés miatt megvált tőle az Operettszínház. Mint mondta, nem számított arra, hogy döntésének ilyen következménye lesz, de úgy érzi, ez a lépés valami újnak a kezdete. Vietnam, Thaiföld, Laosz és Kambodzsa vár rá.

Forrás: Facebook / Muri Enikő

Sokat köszönhet Kerényi Miklós Gábornak és az Operettnek, de a kirúgásra nem számított. „A mai napig hasznosítom a tanácsait, és nagyon hálás vagyok az összes kollégámnak és az összes igazgatómnak mindenért. Köszönettel tartozom, igaz, nem számítottam erre” – nyilatkozta.

„Mindig is vonzott Ázsia, a kultúra, a mentalitás. El sem hiszem, hogy eljuthatok végre ezekbe az országokba, nem is beszélve arról, hogy a versenyhelyzetek engem mindig különösen motiválnak. Megélni és élvezni szeretném az életet, és ezt az utazást is” – mondta.