Most akkor folytatódik a Szívek szállodája, vagy sem?

Szívek szállodája, Alexis Bledel, Lauren Graham
Vágólapra másolva!
A Szívek szállodája két főszereplője, Lauren Graham és Alexis Bledel mesélt a sorozat lehetséges folytatásáról.
Vágólapra másolva!

A Szívek szállodája tavalyi folytatása sok néző számára nem végződött kielégítően, a továbbiakról azonban egyelőre semmi biztosat nem lehet hallani, pro és kontra is érkeztek már információk – a témában írt cikkeinket itt találja összegyűjtve.

Legutóbb a két főszereplő, Lauren Graham (Lorelai) és Alexis Bledel (Rory) mesélt a Deadline-nak, alapvetően mindketten benne lennének még egy folytatásban, bár tény, hogy az egyikük jóval eltökéltebb.

A Szívek szállodája párosa Forrás: Archives du 7eme Art / Photo12

Graham azt mondta, a haláláig is szívesen játszaná Lorelai szerepét, annyira tudott azonosulni azzal, ahogyan Amy Sherman-Palladino megírta a karaktert. Színészileg nem fárasztja a szerep, tényleg szívesen folytatná, úgy véli azonban, hogy a nézők bizalmával nem szabad visszaélni – szerinte nincs feltétlenül szükség arra, hogy újra elővegyék a sztorit.

A nézők egy része azonban Rory történetszála, annak lezáratlansága miatt ment a falnak a végén, érthető tehát, hogy Bledel jobban szeretné újra eljátszani a lányt, rendesen elvarrni a szálakat, ha már ennyi munkája volt a karakterben.

Az alkotók egyelőre nem tárgyaltak egyikükkel sem, így még mindig nem tudjuk biztosan, hogy lesz-e újabb folytatás a Gilmore Girls: A Year in the Life után.