Melyik a legidegesítőbb karakter a Csajokból?

2017.04.15. 12:59

2. Shoshanna Shapiro

Ellene:

Bár Shoshanna talán a legjellemesebb ember a Csajok-hősnők közül, a hétköznapi, felszínesebb kapcsolatokban mindenképpen nagyon irritáló lehet. Igazi szószátyár, aki túl sokat beszél felesleges dolgokról. Az első helyezést „érdemlő" Hannah-val szemben ráadásul még csak nem is olyasmikkel kapcsolatban jön rá a szájmenés, amik legalább őt magát foglalkoztatják, hanem – vélhetően zavarában – bármilyen semmiségről képes percekig elmélkedni, ráadásul jó hangosan.

Mellette:

Ha jobban megismerjük, a sorozat legfiatalabbjaként és legtapasztalatlanabbjaként induló lány igazából egyszerűen csak cuki, és minden bizonnyal ő a legőszintébb az összes karakter közül. Jószívű és jóindulatú, nem csapja be saját magát, szószátyársága pedig más fénytörésbe helyezve, kicsit megengedőbben lehet akár cserfesség is.

Shoshanna ráadásul nem fél semmitől, és át meri lépni a saját árnyékát: ha kell, akár félpucéran rohan bele az éjszakába. Extrém öltözködési stílusa pedig talán sokaknál kiveri a biztosítékot, de mi imádjuk.

A folytatásért lapozzon!