Melyik a legidegesítőbb karakter a Csajokból?

Csajok
Vágólapra másolva!
Április 16-án hat évad után véget ér a Csajok című sorozat, ezért „jobb későn, mint soha” alapon végigvettük, vajon melyik a legidegesítőbb karakter a négy központi figura közül. Rangsorunkat teljesen önkényesen állítottuk fel, a cikk végén pedig bárki szavazhat arról, mennyire ért egyet.
Vágólapra másolva!

4. Marnie Michaels

Ellene:

A széria legcsinosabb, egyben legátlagosabb figurája lehet a hétköznapi életben, például egy együttélés során talán a legelviselhetőbb. Marnie határozott fiatal lány, látszólag egészséges öntudattal, akiről első ránézésre azt gondolnák, tudja, mit akar. De ha jobban megkapargatjuk a felszínt, kiderül, hogy hősnőnknek nem is annyira jó az önismerete, gyakran bizonytalan, és közel sem tudja mindig, hogy mit akar. Ezenkívül gyakran hozza kínos helyzetekbe magát.

Mellette:

Egyértelműen Marnie mellett szól, hogy ha hoz is rossz döntéseket (és persze nyilván hoz, nem is egyet), ezekért általában nem másokat hibáztat. Ha valamit elront, megpróbálja helyrehozni, az interperszonális kommunikációban pedig mindig igyekszik az adott szituációhoz alkalmazkodni. Ha összeveszik olyasvalakivel, aki számít, egy kis idő elteltével képes megbocsátani.

A folytatásért lapozzon!